16 C
Vaslui
07-oct.-2022

Și-a învins orice teamă. Selma Blair, actrița diagnosticată cu scleroză multiplă, mărturisiri după ce a dansat în cadrul unei emisiuni TV: ”E un vis devenit realitate!”

- Advertisement -

Selma Blair, actrița în vârstă de 50 de ani, care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu câțiva ani, a oferit un moment cu totul și cu totul spectaculos în prima ediție a emisiunii ”Dancing With The Stars”.

La aproape patru ani de când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, boală care i-a lăsat o dizabilitate fizică, ea deplasându-se cu ajutorul unui baston, aceasta a renunțat la acest instrument și a oferit un moment spectaculos.

„Nu știu dacă aș fi supraviețuit în copilărie fără alcoolism. De aceea este o problemă pentru atât de mulți oameni. Devine un confort uriaș, o ușurare imensă la început, poate chiar în primii ani pentru mine, pentru că am început de foarte tânără cu asta ca un mod de a găsi confortul, un mecanism de a scăpa de stres și anxietate (coping- n.r.)”, a povestit Selma Blair.

Aceasta a povestit că prima dată când s-a îmbătat avea șapte ani, era ziua Paștelui și a gustat un anumit tip de vin care i-a plăcut atât de tare încât a continuat să bea, având în vedere că adulții nu o supravegheau. Actrița mărturisește că în primii ani nu abuza de alcool, ci bea câteva guri de fiecare dată când simțea că avea anxietate: „De obicei, de abia mă amețeam. Am devenit o alcoolică expertă, știam să-mi ascund secretul”https://www.filmnow.ro/stiri/si-a-invins-orice-teama-selma-blair-actrita-diagnosticata-cu-scleroza-multipla-marturisiri-dupa-ce-a-dansat-in-cadrul-unei-emisiuni-tv-e-un-vis-devenit-realitate-90013

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.