23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Si-a maltratat fãrã milã pãrintii si nevasta si a ajuns dupã gratii!

VIOLENT… Un bãrbat din localitatea Floreni, suburbie a orasului Murgeni, si-a bãtut sotia si pãrintii fãrã pic de milã si a fost pedepsit de oamenii legii, fiind arestat preventiv pentru un cumul de infractiuni! Alin Andone, de 38 de ani, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de violentã în familie, distrugere si nerespectarea mãsurilor dispuse prin ordinul de protectie provizoriu, a ajuns în arestul IPJ Vaslui, pentru 30 de zile. Individul a contestat deja decizia instantei.

Politistii din cadrul Politiei orasului Murgeni, au fost sesizati pe 5 aprilie, de cãtre o femeie, în vârstã de 32 de ani, din localitatea Floreni, cu privire la faptul cã sotul sãu, un bãrbat în vârstã de 38 de ani, ar fi agresat-o fizic si ar fi distrus mai multe bunuri. Din cercetãrile efectuate, politistii au stabilit cã pe fondul consumului de bãuturi alcoolice, bãrbatul ar fi lovit-o pe sotia sa, în vârstã de 32 de ani. De asemenea, pe fondul unui conflict mai vechi, bãrbatul i-ar fi lovit cu un obiect contondent si pe pãrintii sãi, un bãrbat în vârstã de 65 de ani si o femeie în vârstã de 62 de ani si ar fi distrus mai multe bunuri de la locuinta acestora (geamuri si usi). În urma agresiunilor, politistii au emis, în aceeasi zi, un ordin de protectie provizoriu, pe o perioadã de 5 zile. Tot în cursul zilei de ieri, dupã emiterea ordinului de protectie, bãrbatul ar fi pãtruns în curtea locuintei, unde iarãsi a început „mãcelul” rudelor, încãlcând astfel prevederile acestuia.

„Având în vedere faptul cã acesta avea cunostintã despre obligatiile stabilite de ordinul provizoriu, prin care era obligat sã pãstreze o distantã minimã de 100 metri fatã de persoanele vãtãmate si locuinta acestora, bãrbatul a încãlcat cu bunã stiintã prevederile ordinului de protectie. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 06 aprilie a.c., politistii l-au retinut pe bãrbat pentru o perioadã de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea luãrii unei mãsuri preventive”, a precizat Mihaela Manoliu, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here