spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Si-a ucis cel mai bun prieten

- Advertisement -

Autorul Nelu Cozma regretã cã si-a ucis cel mai bun prieten

LA BETIE Un bãrbat de 57 de ani, din satul Curteni, si-a ucis cel mai bun prieten, pe motiv cã acesta l-a îmbrâncit. Cel putin asta a declarat omul în fata anchetatorilor. Cei doi s-au întâlnit în cursul diminetii de sâmbãtã, la locuinta autorului, pentru a merge împreunã la arat la un vecin. S-au apucat de bãut si s-au luat la bãtaie. Musafirul, cu sapte ani mai tânãr, a sfârsit sub o ploaie de lovituri.

Cel care a dat alarma a fost chiar autorul crimei. Nelu Cozma a mers la un vecin sã-i cearã ajutor, însã în clipa în care si-a dat seama cã prietenul sãu, Paul Arhire, nu se mai trezeste, a încercat sã fugã. Vecinul sãu, Valentin Pricope, l-a convins cã nu rezolvã nimic cu asta, ba dimpotrivã, si au sunat la 112. Medicii de la Ambulantã nu au putut decât sã constate decesul bãrbatului de 44 de ani. Fusese lovit cu bestialitate de zeci de ori, pe tot corpul, avea mâinile si picioarele rupte. Autorul regretã acum cele întâmplate, dar e prea târziu pentru asta. “Era cel mai bun prieten al meu, am bãut toatã ziua si a sãrit la mine la bãtaie! Îmi pare rãu, dar ce pot sã mai fac?!” a spus Cozma. El a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru sãvârsirea infractiunii de omor si riscã sã îsi petreacã urmãtorii 20 de ani dupã gratii.

O ceartã a fãcut diferenta între prietenie si crimã

“Cei doi urmau sã meargã la un vecin la arat. Victima a mers la autor acasã, s-au apucat de bãut si nu au mai ajuns la treabã. Au consumat împreunã patru litri de vin, s-au îmbãtat. La un moment dat, au început sã se certe, victima, potrivit autorului, si-a îmbrâncit gazda. Nu stim care a fost motivul, deocamdatã. Bãrbatul de 57 de ani a pus mâna pe un par de 73 cm si a lovit victima pe tot corpul, inclusiv la cap, i-a fracturat ambele mâini si picioarele. Autorul nu are urme de violentã pe corp si nici nu spune cã victima l-ar fi lovit, cã doar cã l-a împins”, a declarat Alice Ruja, procuror criminalist.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.