15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Si-a ucis tatãl pentru un pachet de tigãri

- Advertisement -

FIUL CRIMINAL Crimã înfiorãtoare la Rafaila, în prima zi de Pasti. Un bãrbat de 45 de ani si-a zdrobit tatãl în bãtaie pentru cã acesta a refuzat sã-i dea bani de tigãri. Bãtrânul de 78 de ani a murit pe loc sub ploaia de lovituri, iar fiul a încercat sã-si ascundã crima. I-a curãtat rãnile si i-a dat foc la haine, apoi a chemat niste vecini sã-l scalde. Când au vãzut rãnile de pe trupul bãtrânului, oamenii au înteles cã e ceva necurat la mijoc si au anuntat politia.

CRUZIME. Viorel Anitei, tatã a trei copii, era spaima satului. Devenea de nerecunoscut atunci când bea fãrã mãsurã. Îsi alunga sotia si copiii de acasã si îsi lovea fãrã milã tatãl, cu care locuia în aceeasi curte. De altfel, bãtrânul era singurul care aducea un ban în casã. Pensia lui se ducea pe mâncare, dar si pe tigãri si bãuturã. Dacã încerca sã se împotriveascã, era bãtut crunt de fiul sãu. În prima zi de Pasti, bãrbatul de 45 de ani a înnebunit în clipa în care tatãl sãu a refuzat sã-i dea bani de tigãri. L-a nãucit cu pumnii, iar când l-a vãzut la pãmânt, l-a strivit cu picioarele. Când si-a dat seama cã omul nu mai respira, nu si-a pierdut sângele rece. L-a dezbrãcat de hainele pline de sânge si le-a dat foc, apoi l-a asezat pe pat si a chemat niste bãrbati sã-l pregãteascã pentru înmormântare. Oamenii s-au îngrozit în clipa în care au vãzut vânãtãile de pe trupul bãtrânului si, fãrã sã stea pe gânduri, au chemat politia.

“Nu voi muri de bãtrânete, nici de boalã, ci de mâna lui Viorel!”

Costache Anitei ducea o viatã de calvar alãturi de fiul sãu. De ani de zile, acesta si-a scos pãrintele din casã, unde s-a mutat cu familia, iar pentru bãtrân a amenajat o cãmãrutã, murdarã si sãrãcãcioasã, în grajdul vitelor. În urmã cu doi ani, si-a pierdut nevasta, povestesc oamenii, în aceleasi conditii. “O bãtea rãu pe biata maicã-sa! Mult a mai suferit femeia aia. Si pe fratele sãu l-a bãgat în pãmânt. Rãu mai era! Acum, i-a pus capãt si lui taicã-sãu. Un monstru!”. Costache presimtea cã “nu voi muri de bãtrânete, nici de boalã, ci de mâna lui Viorel”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.