Și-au numit fetița Twifia, pentru a primi WiFi gratuit timp de 18 ani!

Un cuplu din Elveția și-a numit fetița nou-născută Twifia, după un furnizor de servicii de internet, pentru a primi WiFi gratuit timp de 18 ani.

Până unde se poate merge pentru a primi un WiFi gratuit? Un cuplu din Elveția și-a numit fiica nou-născută pentru a obține WiFi gratuit timp de 18 ani.

Noul tătic a văzut pe Facebook o reclamă de la o companie elvețiană numită Twifi, care oferea WiFi gratuit timp de 18 ani oricui și-a numit copilul după numele companiei.

„Dacă cineva are o fiică, numele ei ar fi Twifia, iar dacă cineva are un fiu, numele său ar fi Twifus“, anunța compania în oferta făcută părinților.
„Pur și simplu încărcați o fotografie a certificatului de naștere civil al copilului dumneavoastră. După verificare, Twifi vă va oferi 18 ani de internet gratuit”, se mai arăta în reclama.

Și-au numit fetița Twifia

Noii părinți, în vârstă de 30 și 35 de ani, doresc să rămână anonimi. Ei i-au dat fetei lor al doilea prenume Twifia.

Cei doi părinți au spus că banii pe care altfel i-ar fi cheltuit pe internet vor fi plasați într-un cont de economii pe care fiica lor să-l folosească pentru a învăța să conducă sau chiar să cumpere o mașină când va împlini 18 ani.

„Vrem să rămânem anonimi pentru cei din jurul nostru pentru că nu vrem să ne justificăm. …https://www.bzi.ro/si-au-numit-fetita-twifia-pentru-a-primi-wifi-gratuit-timp-de-18-ani-4053996?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ