24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

SI-AU PÃSTRAT TROFEUL

- Advertisement -

REUSITÃ… Cea de-a doua editie a “Winter Cup” la fotbal în salã a fost adjudecatã, ca si anul trecut, de Salvatorii. “Pompierii” si-au pãstrat trofeul dupã ce au învins în finalã pe Victoria, scor 4-3, dupã executarea loviturilor de departajare. Si finala micã a fost decisã tot la penalty-uri, Inter Traian învingând cu 5-4 pe No Name, surpriza acestei editii.

Chiar dacã le-au lipsit trei jucãtori importanti, Salvatorii a reusit sã-si pãstreze trofeul. În semifinale, Bucur si compania au învins cu 3-2 pe Inter Traian, iar în finalã au învins cu 4-3 dupã executarea loviturilor de departajere. În finala pentru locurile trei-patru, Inter Traian a dispus, tot la penalty-uri, 5-4 de No Name. Meciurile din cele douã finale au fost foarte echilibrate, acestea fiind decise dupã executarea loviturilor de departajare, drept dovadã cã între echipe nu a exista o discrepantã valoricã prea mare. Golgeterul competitiei a fost declarat Tiberiu Bucur (Salvatorii) cu 16 reusite, în timp ce premiul pentru cel mai bun jucãtor a fost declarat Adrian Soldan (Victoria).Titlul de cel mai tehnic jucãtor l-a primit Ionut Cezar (Inter Traian), iar Florin Bãdit (No Name) a fost declarat cel mai bun portar al turneului. Cel mai fair-play jucãtor a fost desemnat Irinel Postolache (No Name), în vreme ce formatiile Voltaj, Real Madrid si Flacãra Murgeni sunt cele mai fair-play echipe. Organizatorii au mai oferit si trei diplome de excelentã pentru contributia adusã la dezvoltarea fotbalului judetean domnilor Sergiu Ivan, Titi Filip si Neculai Meleghi.

“Winter Cup”, o competitie puternicã

“De la an la an “Winter Cup” devine o competitie tot mai puternicã si atractivã. Ne bucurãm cã spectatorii au venit în numãr mare atât la meciurile din semifinale si finale, dar si la jocurile din sferturi. Tin sã multumesc tuturor celor care ne-au fost alãturi: DJST, primãria Vaslui, C.S Viitorul Vaslui, arbitrii de la CJA, asistenta medicalã, IJJ si Politiei Locale”, a declarat Bogdan Gheorghitã, organizator “Winter Cup”.

Semifinale:

Inter Traian – Salvatorii 2-3

Victoria – No Name 3-1

Finala micã:

No Name – Inter Traian 2-2 (4-5 dupã penalty-uri)

Finala:

Salvatorii – Victoria 1-1 (4-3 dupã penaty-uri)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.