-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Şicanare sângeroasă în trafic, şofer eviscerat cu cuţitul. Agresorul a fost trimis în judecată

- Advertisement -

Un individ care a reacţionat extrem de violent în urma unei şicanări în trafic, agresând cu cu cuţitul un şofer, a fost trimis în judecată de procurorii nemţeni.

Dosarul unei şicanări în trafic, care s-a soldat cu o victimă ajunsă la spital cu evisceraţie, a ajuns recent pe rolul magistraţilor de la Judecătoria Roman.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi l-au inculpat pe agresor, Răzvan Stafie, de 30 de ani, din Gâdinţi, judeţul Neamţ, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Urmează să se stabilească primul termen al procedurii de Cameră preliminară, una în care se verifică temeinicia dovezilor care au stat la baza întocmirii rechizitoriului. Ulterior, înfăţişările vor deveni publice, se va continua cu audieri de martori, administrarea probelor şi pronunţarea unei sentinţe.

Incredibilul incident s-a întâmplat la 30 ianuarie 2022, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală Ion Creangă fiind sesizaţi în jurul orei 02.30. Victimă a fost un şofer care circula pe o stradă din localitatea de domiciliu, care a fost agresat de un pasager aflat într-un alt autovehicul.

Citeste mai mult: adev.ro/rae2dk

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.