1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Sicriul cu trupul lui Alexandru Arşinel, depus în foaierul Teatrului „Constantin Tănase”

- Advertisement -

Sicriul cu trupul actorului Alexandru Arşinel a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Admiratorii acestuia îi vor putea aduce un ultim omagiu până duminică dimineaţă, la ora 9,30, când sicriul va pleca spre Cimitirul Bellu. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, la ora 12,00.

Alexandru Arşinel a murit, joi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, la vârsta de 83 de ani. În ultimul an, actorul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost internat de mai multe ori.

El a bucurat generații întregi cu spectacolele de revistă, scenetele TV și comediile în care a jucat. A avut, însă, și o latură puțin cunoscută publicului.

Actorul a fost pasionat de muzică și a înregistrat mai multe albume cu piese proprii sau coveruri după hituri internațional. Muzica a fost marea sa iubire și a mărturisit într-un interviu pentru „Adevărul“ că a devenit actor din întâmplare…https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/sicriul-cu-trupul-lui-alexandru-arsinel-depus-in-2209242.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.