spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

Simona Polak, reteata unui succes in afaceri si politica

- Advertisement -

AFACERE SI POLITICÃ Prese­dinta Organizatiei Judetene Vaslui a Femeilor Liberale, Simona Polak, spune cã s-a hotãrât sã intre în politicã fiindcã acest mediu are nevoie de o profundã schimbare de mentalitate. De ce tocmai în PNL si nu în alt partid? “Dintotdeauna am avut gândire liberalã, adicã una care se bazeazã pe principiul cã tu esti cel care trebuie sã facã ceva,prin propriile forte, si nu sã astepti de la altii. Eu asa am fãcut, pot sã spun cã am reusit sã construiesc ceva singurã. De ce am intrat în politicã acum si nu mai devreme? Politica, asa cum o înteleg eu, presupune multã muncã, seriozitate si bun simt, valori la care, cu pãrere de rãu, trebuie sã recunoastem, mediul politic românesc a renuntat aproape de tot. În ultimii opt ani, eu am avut de construit o afacere, a trebuit sã muncesc foarte mult si nu m-as fi putut ocupa si de politicã la fel de bine. Întâi m-am pus pe picioare, cum s-ar spune, si abia dupã aceea am intrat în politicã. Nu am vrut sã depind de un partid, pentru a-mi consolida afacerea sau pentru a obtine vreun fotoliu de director la o institutie. Am o altã viziune despre politicã si partide. Acestea nu trebuie privite ca pe o agentie care oferã cele mai bune locuri de muncã”, spune Simona Polak.

Presedinta Organizatiei Judetene Vaslui a Femeilor Liberale este o femeie de afaceri cunoscutã în judet. În urmã cu opt ani, deschidea la Vaslui Agentia Imobiliarã Impact. În scurt timp, a devenit lider de piatã, datoritã calitãtii serviciilor prestate, spune ea, si acum se pare cã a rãmas singura agentie imobiliarã din Vaslui care are, într-adevãr, activitate. Simona Polak spune cã a fost greu, dar nu imposibil, dupã cum se vede, sã-si construiascã într-un judet considerat printre cele mai sãrace din tarã, o afacere prosperã. Afacerea se deruleazã în întregime în mediul privat. Adicã nu a devenit prosperã asa cum sunt cele ale celor mai bogati oameni din tarã, prin intermediul contractelor cu statul. “La bazã sunt tranzactiile imobiliare, dar, când am observat cã treaba mai scârtâie, ne-am orientat si spre alte surse de venit. Asa cã avem contracte de colaborare cu bãncile, cu o firmã de transport mãrfuri si persoane din zona Vaslui cãtre Italia, si cu Loteria Românã, având deschise la Vaslui douã agentii loto mandatate”, a declarat Simona Polak.

Femeile liberale vor sã cucereascã judetul, în 2010

Independenta fatã de politicã din punct de vedere financiar, îi dã încrederea cã poate face, într-adevãr, politicã, si una constructivã. “Am intrat în PNL în martie 2009, când PNL era în opozitie. Singurã m-am dus la sediul partidului si m-am înscris, si am avut parte de toatã sustinerea colegilor. Presiunile din acest an au fãcut din PNL Vaslui o echipã sudatã, ducând si la disparitia animozitãtilor. Faptul cã partidul a rãmas în continuare în opozitie, dând dovadã de verticalitate, este cea mai bunã ocazie de a consolida echipa, de a o mãri, numai cu membri de calitate. Spre partidele de la putere se duce toatã lumea. Dar cine intrã într-un partid de opozitie o face numai din convingere si este cu sigurantã un membru de încredere. Asta cred cã se va întâmpla cu PNL Vaslui de la anul încolo”, a precizat presedinta femeilor liberale din judetul Vaslui. Simona Polak spune cã pentru anul 2010 si-a propus sã punã bazele unei puternice organizatii judetene de femei, prin înfiintarea si atragerea de noi membre în cadrul orga­nizatiilor locale de la nivelul comunelor. Femeile liberale sunt deja pe drumul cel bun. În cadrul Organizatiei Municipale a Femeilor Liberale Vaslui au avut loc, de curând, alegeri pentru functia de presedinte, câstigatã de Andreea Sos.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.