spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Sindicatul Poliţiştilor Europol, mesaj pentru Bode, după ce tavanul unei secţii de Poliţie a căzut peste un birou: „Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!”

- Advertisement -

Reprezentanţii Sindicatului Europol afirmă că la Secţia 3 din Bucureşti cade tavanul peste birourile poliţiştilor, în contextul în care recent ministrul de Interne, Lucian Bode, a vorbit despre „drumuri şi poduri, despre asfaltări şi proiecte de infrastructură rutieră”.

Lucian Bode, unul dintre oamenii de încredere ai lui Florin Cîţu, a fost numit miercuri interimar la Ministerul Justiţiei, după ce premierul l-a destituit pe fostul ministru Stelian Ion, pentru că nu a dat avizul pentru programul de investiţii locale Anghel Saligny. Sindicatul Europol îl acuză pe Bode că, în loc să se ocupe de condiţiile de muncă ale angajaţilor MAI, vorbeşte despre subiecte ce privesc alt cabinet.

„Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP! În ultima apariţie publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri şi poduri, despre asfaltări şi proiecte de infrastructură rutieră. În timp ce la MAI figurează încă Lucian Bode ca ministru, în Secţia 3 Poliţie din Bucureşti, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile poliţiştilor… „, arată Sindicatul Europol, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui redusa varsta de pensionare! Scade astfel riscul de accidente in campul muncii!

    Maxim 10 ani, adica la 30 de ani deja sa i se predea bastonul de bătrânețe…

    și ceva bonus, spor de condiții vătămătoare, e clar că-s imperative!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.