spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Sindromul Stockholm: Incredibila moarte a unei tinere din Iași care nu a reușit să se despartă de călăul ei

- Advertisement -

La doar 27 de ani, o tânără a sfârșit fiind ucisă de partenerul de viață și tatăl copilului său. Femeia a fost omorâtă în bătaie pentru că nu câștiga suficient din videochat pentru a satisface apetitul mereu crescând al bărbatului pentru jocurile de noroc. Moartea tinerei nu a fost însă rezultatul unei crize de furie, ci a unei acțiuni de durată, sistematice, ale cărei detalii sunt absolut terifiante.

Magistrații Tribunalului nu au ezitat în a aplica o pedeapsă aspră, dar sentința nu o va readuce pe tânără la viață. La fel de grav ca acțiunea criminală a lui Robert Alexandru este faptul că statul, prin reprezentanții săi, dar și societatea, prin apropiații tinerei, au eșuat în a interveni. Timp de mai bine de cinci ani, Alina a fost ucisă lent. Toată lumea a știut, nimeni nu a mișcat un deget.

Câștiga atât de bine încât a cumpărat mai multe apartamente

Robert Alexandru a cunoscut-o pe Alina în 2010, pe când aceasta avea doar 15 ani. La scurt timp, fata l-a adus în casă, întrucât bărbatul locuia cu părinții într-o garsonieră, în condiții improprii. Doi ani mai târziu, li s-a născut un băiat. În cursul anului 2014, fata a început să practice activități de video-chat, angajându-se succesiv la mai multe firme de profil. Banii au început să curgă, și nu puțini, permițându-le celor doi să cumpere mai multe apartamente și autoturisme…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/sindromul-stockholm-incredibila-moarte-a-unei-tinere-din-iasi-care-nu-a-resit-sa-se-desparta-de-calaul-ei–1643403.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.