spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Singurul inculpat acuzat de crimă care se bucură de arest la domiciliu vrea acum și în plimbare, la oraș!

- Advertisement -
TUPEU… Lăsată în arest la domiciliu chiar dacă este cercetată pentru omor, tânăra din Trohani vrea acum și să se plimbe la oraș.

RESPINSĂ… Acuzată că și-ar fi ucis soțul, în urma unui conflict conjugal, Camelia Nicoleta Oatu, singurul inculpat acuzat de asemenea fapte grave ce se bucură de arestul la domiciliu, vrea la plimbare. Încurajată, se pare, de tratamentul preferențial, femeia a decis să ceară voie judecătorilor să părăsească imobilul în care execută arestul la domiciliu.

Judecătorii au luat act de cererea formulată, dar au respins-o pe motiv că aceasta a rămas fără obiect. Mai exact, tânăra de 21 de ani a cerut să fie lăsată să se prezinte în fața magistraților într-o cauză civilă. Cazul tinerei din Trohani poate fi considerat unic, ținând cont de faptul că o persoană cercetată pentru omor este lăsată în libertate în condițiile în care, așa cum declarau, la acea vreme, anchetatorii, a dat dovadă de mult sânge rece în comiterea faptei. Mai exact, după o ceartă cu soțul ei, un bărbat de 28 de ani, femeia a pus mâna pe cuțit și i-a aplicat acestuia două lovituri de cuțit în zona abdominală. Plină de sânge pe mâini și pe haine, femeia s-a spălat într-o găleată cu apă apoi și-a anunțat mama, cu domiciliul în localitatea Ferești, de cele întâmplate. A așteptat-o apoi liniștiștită și, după venirea acesteia, a sunat la ambulanță spunând că victima și-a provocat singură rănile. Într-un final, încolțită de procurorii criminaliști, aceasta a recunoscut comiterea faptei și a arătat și locul în care a ascuns arma crimei.

Acum, magistrații au decis prelungirea arestului la domiciliu cu încă 30 de zile, pentru femeia acuzată de crimă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Nu m-ai mă miră că a fost lăsată în libertate aceași problema as avea și eu nici măcar un an nu asta in închisoare un criminal care ia dat cu toporul în cap și e liber acasă îl judecă în libertate iar fratele meu a rămas cu handicap grav și ne m-ai mirăm de judecători și procurori cum judecă o țară de hoți

  2. Băi jurnaliștii lu peste prăjit. Aratati-mi unde pe harta se afla satul TROHANI in Romania și îl mănânc. Dar dacă sunteți un pic deștepți, tastați TROHAN și îl veți găsi în com Gîrceni, jud Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.