22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Singurul târg de Crăciun din Europa care percepe taxă de intrare, un adevărat succes în București. Atmosfera de sărbătoare a inundat inimile participanților

Pandemia COVID a schimbat total modul de percepție asupra vieții. Românii au învățat să se bucure mai mult de lucrurile simple și de viața care li s-a oferit.

Singurul târg de Crăciun din Europa care percepe taxă de intrare, un adevărat succes în București. Orice prilej de a ieși din casă a devenit motiv de bucurie, iar Târgul de Crăciun deschis în Piața Universității în acest an a venit pentru ei ca un cadou. Sute de bucureșteni au decis să înfrunte temerile și să stea la coadă zeci de minute doar pentru a ajunge pe tărâmul lui Moș Crăciun, amenajat de Primăria Capitalei, chiar la fosta sucursală BCR de la Universitate.

Nici măcar taxa percepută de organizatori nu le-a pus piedică participanților care declarau că le-a lipsit atât de mult acest eveniment anul trecut, încât ar fi plătit oricât ca să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Entuziasmul debordant al bucureștenilor se simțea în fiecare celulă, iar sentimentul era vizibil încă de la primul pas pășit dincolo de gardurile de protecție. …https://www.romaniatv.net/singurul-targ-de-craciun-din-europa-care-percepe-taxa-de-intrare_6015143.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here