5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Sinucidere anuntatã pe Facebook: taximetristul care si-a dat foc si s-a aruncat de pe bloc si-a premeditat gestul extrem!

- Advertisement -

MESAJ…Cãzut într-o depresie severã dupã ce a aflat cã iubita lui, cu care avea o relatie de aproximativ 5 ani, îl însalã, Alexandru Ionut si-a anuntat gestul sinucigas pe retelele de socializare. A postat o imagine pe fond negru pe care a scris doar atât: „Iertati-mã”. Postarea a fost fãcutã la scurt timp dupã ce, întâmplãtor, si-a surprins iubita cu un alt bãrbat, într-o masinã, si a urmãrit-o. Dintre apropiatii sãi, un singur prieten, taximetrist si el, stia de drama pe care o trãieste Alexandru Ionut. La o cafea, tânãrul i s-a confesat si a povestit tot ce avea pe suflet. Din pãcate, nici el si nici alti prieteni nu si-au dat seama ce voia sã spunã mesajul postat pe retelele de socializare si nimeni nu a anticipat ce avea sã se întâmple.

În urmã cu aproximativ douã sãptãmâni, în urma unor certuri dintre Alexandru Ionut si iubita lui, vânzãtoare la un magazin din Negresti, acesta avea sã poesteze, pe retele de socializare, un mesaj care, la acea vreme, nu a fost înteles de prieteni si rude. Pe un fond negru, negresteanul de 27 de ani a scris „Iertati-mã”. Din pãcate, mesajul prevestea ce avea sã urmeze. Se pare cã întreaga tragedie a pornit dupã ce Alexandru Ionut si-a surprins, întâmplãtor, iubita, în timp ce se urca la altcineva în masinã. La scurt timp dupã acest episod, tânãrul s-a confesat unui prieten despre cele întâmplate, dar si despre suferinta care-l apãsa. „Era tare abãtut si trist. Auzisem cã s-ar fi bãtut, într-o searã, cu un bãiat din Parpanita, dar nu am avut curaj sã-l întreb care a fost motivul. În ziua în care am stat amândoi la o cafea, mi-a povestit ce s-a întâmplat. Mi-a spus cã era în statia de taxiuri, în masina unui coleg, si si-a vãzut iubita cum se urcã la altcineva în masinã. O sunase cu ceva timp înainte sã iasã si sã se întâlneascã, dar ea l-a refuzat, pe motiv cã abia a fãcut baie si îi este teamã sã nu rãceascã. A urmãrit-o apoi pânã la Parpanita, dar nu s-a dus la ea. S-a întors la Negresti si s-a pitit dupã o baracã, aproape de locuinta ei. Când fata a revenit acasã, a abordat-o si au început sã se certe. I-ar fi reprosat cã îl însalã si cã nu e bine ce face. I-a spus cã s-a culcat cu el cu o searã înainte si apoi l-a pãcãlit ca sã se culce cu altul. Erau împreunã de aproximativ 5 ani si cred cã el chiar o iubea. A povestit apoi cã, de nervi, a lovit cu piciorul masina celui cu care era iubita lui. Acesta a coborât din masinã, cu un baston, sau ceva de genul acesta, în mânã si s-au lovit reciproc”, povesteste un apropiat al tânãrului. Ce a urmat apoi, a suprins pe toatã lumea. Depresia puternicã si-a spus cuvântul si Alexandru Ionut a ales sã-si punã capãt zilelor într-un mod care sã nu fie uitat prea curând, nici de negresteni si nici de iubita lui. Si-a luat o cafea de la un automat stradal amplasat chiar în dreptul magazinului la care iubita lui lucreazã ca vânzãtoare. Dupã ce a bãut cafeaua, s-a urcat pe bloc si si-a dus planul la capãt. A fãcut-o chiar în ziua în care iubita lui îsi sãrbãtorea ziua de nastere dar, cu o zi înainte i-a dãruit fetei un cadou spunându-i cã, a doua zi, el nu va mai fi. Se pare cã nici acest lucru nu a alarmat pe nimeni si, chiar dacã iubita lui ar fi trebuit sã reactioneze sau mãcar sã-i anunte rudele si prietenii, fata a ales sã tacã.

Zeci de mesaje de condoleante pe retelele de socializare trimise familiei

ÎNCURAJÃRI…Decizia tânãrului Alexandru Ionut, de a-si pune capãt zilelor, a adus un gol în sufletul celor care l-au cunoscut, rude si prieteni. Dupã aflarea vestii mortii, acestia au transmis, pe retelele de socializare, sute de mesaje de încurajare si condolaente familiei. „Cu greu gãsesc cuvintele potrivite pentru fiinta dragã care ne-a pãrãsit. Ai lãsat un gol enorm si o durere nesfârsitã. Nu te vom uita niciodatã! Dumnezeu sã te ierte, prietenul meu drag!», scriu prietenii, pe retelele de socializare. De asemenea, un alt apropiat al lui Alexandru transmite condoleante familiei si mesajul: «Dumnezeu sã-l odihneascã în pace! nu pot sã cred! Multã putere familiei si Bunul Dumnezeu sã îi ajute sã treacã cu bine peste aceastã pierdere. Este dureros sã pierzi pe cineva drag care face parte din familia ta si din sufletul tãu. Este foarte greu! Am trecut si noi prin asta si stim cum este. Ne-a fost greu si încã ne este dar, cu timpul, rãnile se vor vindeca”, spune un internaut care pare sã fi trecut printr-o pierdere asemãnãtoare. Dar, poate unul dintre cele mai emotionante mesaje scrise pe retelele de socializare este cel al unui tânãr apropiat al lui Alexandru. Acesta îsi exprimã surprinderea si durerea fatã de gestul prietenului lui prin urmãtorul mesaj: „Frãtioare! Nu stiu cum te-ai gândit si cum ai ales, dar ai lãsat un gol si o durere imens de mare în sufletul nostru. Dumnezeu sã te ierte! Te iubesc mult, frãtiorul meu!”. De asemenea, un mesaj asemãnãtor a postat un alt apropiat al tânãrului: Nu am cuvinte sã descriu ceea ce s-a întâmplat! Ai lãsat o durere imensã în urmã. Îngerii sã te aibã în grija lor, suflet blând! Ne vei lipsi, cu bune si rele, asa cum erai tu, ne vei lipsi enorm. Dumnezeu sã te odihneascã în pace!

Astãzi, Ionut Alexandru va fi condus pe ultimul drum

Tot pe retelele de socializare, sora tânãrului negrestean a anuntat ziua în care acesta va fi condus pe ultimul drum si a tinut sã multumeascã tuturor pentru gândurile bune. „Multumesc pentru toate gândurile bune! Trupul neînsufletit al fratelui meu a fost adus acasã la el si va fi înmormântat vineri, 11 noiembrie, ora 15.00, la cimitirul nou. Vã asteptãm alãturi de noi sã-l conducem pe ultimul sãu drum », a scris aceasta.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. Televizorul o devenit o sursă de ” inspiratie” pentru multă lume…vad ca sare lumea de la etaj într-o veselie….nu-ti vine sa crezi ce este în Romanica….o tara plină de nebuni…nebuni în proporție de peste 90 la sută creștini…( cretini)

 2. Dragostea neimpartasita nu e buna,nu e prima nici ultima femeie,si sa iti mai ei si viata pt o femeie usoara inseamna ca nu esti destul de puternic sa supravietuiesti in jungla asta a sentimentelor.
  Am mai avut un prieten care umbla dupa o tipa,tot din Negresti,era indragostit peste urechi de ea,ea nu l baga in seama,si situatia a facut ca ea,aflandu-se la „scaldat” in Cazanesti,era sa se innece,el a sarit dupa ea sa o salveze,a reusit dar s a innecat el.
  Cat despre omul de azi,care a decis sa ii mai ofere un ultim dar tipei care nu il iubea,viata,pacat de tineretea lui…am impresia ca si tatal lui si-a pus capat zilelor cu ani in urma.

  • Nimic nu are sens!
   Nu cred o iotă din variantele vehiculate în public.
   Este imposibil ca cineva să „sară” de la 16-17 metri înălțime, iar în urma impactului să nu rezulte oase mari frânte sau, mai rău, nici măcar o picătură de sânge. Mai mult, la locul „impactului” solul nu este „deranjat” nicidecum… Totuși, varianta incendiului este indubitabilă (indiferent care a fost sursa…)
   Sincer, îmi este milă de biata femeie (așa numita iubita a tânărului), aceasta devenind vinovatul de serviciu, țapul ispășitor, pentru simplul fapt că este mai simplu să spui/scrii că a fost sinucidere și…, gata, ai încheiat totul.
   Nu este de exclus varianta sinuciderii, dar pentru a fi probată, trebuie explicate „inadvertențele”… anterior menționate.
   Cred că oamenii se duc prea ușor după fentă. Pentru mine este și mai curios că familia acceptă… De fapt, pentru cei care nu cred nimic din ceea ce am scris, vă rog, cercetați câte ceva despre cazul unui copil din MEHEDINȚI, Ionuț (13 ani), băiatul unui preot… Asemănările, probabil, sunt pur simplul întâmplătoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.