Sinucidere in Iași. Un bărbat care urma să fie evacuat din apartament a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Un ieşean a căzut de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din Iaşi. Incidentul a avut loc cu puţin timp în urmă. Bărbatul avea 48 de ani. Trecătorii au fost cei care au sesizat, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, autorităţile.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei dar şi un echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicilor de a salva viaţa bărbatului acesta a decedat. Criminaliştii au fost chemaţi la faţa locului pentru a demara o anchetă.

UPDATE: „B.C., un bărbat de 50 ani din zona Bularga. S-a aruncat de la etajul 4. La solicitare s-a deplasat un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE 09.14: Surse din anchetă au explicat că bărbatul are 50 de ani și era domiciliat într-un bloc de pe strada Bucium și s-a aruncat de la etajul 4 al unui imobil. Se pare că bărbatul a recurs la acest gest după ce, în urma unui divorț a apărut un ordin judecătoresc de evacuare a locuinței. … https://www.bzi.ro/sinucidere-sau-neglijenta-un-iesean-a-cazut-de-la-etajul-unui-bloc-si-a-murit-exclusiv-4076195?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ