spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Sinucidere învãluitã în mister

- Advertisement -

SFÂRSIT Copilul de 14 ani din Berezeni, care s-a sinucis în urmã cu câteva zile, a fost înmormântat ieri. Desi au curs lacrimi multe si jalea familiei a fost de nedescris, nimeni nu pare sã stie ce a putut fi în mintea lui Marius Graur, în ultima clipã a scurtei sale vieti.

Jerbe de flori, durere si un lung sir de întrebãri grele, fãrã rãspuns! Asa a fost ziua de ieri pentru oamenii din Berezeni, care l-au petrecut pe ultimul drum pe Marius, copilul ce a ales sã se spânzure, în seara de 9 ianuarie. Lângã catafalc, toatã lumea îl vorbea de bine pe cel trecut în nefiintã, spunând despre el cã a fost un bãiat asa cum rar întâlnesti: bun la învãtãturã, respctuos, cuminte, hotãrât sã devinã un specialist în computere. Sfârsiti de suferintã, pãrintii lui nu conteneau sã-i vorbeascã si sã-l roage frumos sã nu plece de acasã pentru totdeauna…

Prietenii lui Marius: „Vrem sã îl avem viu în minte, cum era el în poze’’

„Mi-e milã prea mult. Nu sunt în stare sã mã apropii de sicriu. Era un bãiat minunat. Niciodatã nu l-am auzit cã i-ar fi greu, cã nu are ceva, cã este supãrat de cineva. Când am auzit vestea, eram în casã la bunicii mei si eu am crezut cã cineva face glume. Dar nu erau glume. Am fugit pânã aici si m-am convins cã e adevãrat. Venise deja Salvarea. Se auzeau tipetele mamei lui si am plâns si eu aici în stradã, de mi s-a fãcut rãu si mie. M-a luat mama acasã mai mult pe sus, asa de tare m-a socat moartea lui. Si de asta acum nici nu prea pot sã mã apropii de sicriu. Vrem sã îl avem viu în minte, cum era el în poze. Avem câteva poze împreunã”, a spus Cristina, 16 ani, o prietenã a bãiatului.

Gestul tragic, învãluit în mister!

ÎNTREBÃRI „Nu stie nimeni de ce a fãcut asta. Deja prin sat oamenii spun cã s-ar fi certat cu o fatã, dar eu nu cred. Ar fi spus pãrintilor dacã iubea vreo fatã, dar el era preocupat de scoalã si nu cred cã avea timp de fete. Oricum, pe inima lui a fost ceva greu, care l-a apãsat. Nu avea cum sã se joace si sã se întâmple asta. Si-a dorit sã facã nebunia asta si nimeni nu întelege de ce. Pãrintii lui sunt terminati, nici nu stiu cum vor trãi dupã durerea asta. Tineau la amândoi (Marius mai are o sorã mai micã, n.r.) ca la ochii din cap. Noi, ca rude mai de departe si tot nu ne revenim dion soc, dar ei! Pãcat, Dumnezeu sã îl ierte si sã îi întãreascã pe pãrinti, pentru cã sunt oameni buni si au pentru ce trãi”, a spus Maria, 72 de ani, din Berezeni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.