0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Sinucidere misterioasă în București: s-a aruncat de la etajul 25 după ce a luat singur masa la un restaurant de lux

- Advertisement -

Un incident înfiorător a avut loc miercuri seară în nordul Capitalei. Un bărbat și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe o clădire de birouri cu 25 de etaje. Tânărul luase masa cu câteva minute în urmă într-un restaurant.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22.00, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. Impactul a fost fatal. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care nu a putut decât să constate decesul.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri„, a anunțat Direcția Generală de Poliție a municipiului București…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/sinucidere-misterioasa-in-bucuresti-s-a-aruncat-2232398.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.