spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Siria amenință Israelul după atacul cu rachete în zona Damascului: „Se joacă cu focul”

- Advertisement -

Ministrul de externe sirian, Faisal al-Meqdad, a afirmat joi că Israelul „se joacă cu focul”, după atacurile israeliene cu rachete înregistrate în cursul nopţii în apropiere de Damasc şi împotriva aeroportului internaţional din Alep. Loviturile au provocat doar pagube materiale, iar apărarea antiaeriană a doborât un număr de rachete israeliene în jurul capitalei, potrivit agenţiei siriene de stat SANA.

„Israelul se joacă cu focul şi pune situaţia militară şi de securitate regională la riscul unei explozii”, a afirmat Faisal al-Meqdad, citat de SANA, potrivit Reuters, preluată de Agerpres. „Siria nu va rămâne tăcută în privinţa atacurilor israeliene repetate şi israelienii vor plăti preţul mai devreme sau mai târziu”, a adăugat el. Israelul a întreprins numeroase lovituri în Siria în ultimii ani, majoritatea având ca ţintă presupuse convoaie sau depozite de arme ale miliţiilor aliate cu Iranul.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/siaria-ameninta-israelul-dupa-atacul-cu-rachete-in-zona-damascului-se-joaca-cu-focul-2067941

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.