Sirian din Pogonesti, arestat preventiv pentru patru infractiuni!

PITIPONC…Un tânãr de 20 de ani, din comuna Pogonesti, Kalil Kanafani, abia întors din Germania, a fost arestat preventiv, pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, vãtãmare corporalã, pãrãsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si tulburarea ordinii si linistii publice. Kalil Kanafani este un tânãr cunoscut în comuna Pogonesti dar si în Ivesti, ca fiind extrem de recalcitrant, acum doi ani acesta atacând un bãrbat din Ivesti, pe care l-a bãgat în spital pentru 130 de zile! O bâlbâialã a anchetatorilor atunci, în 2019, a dus la instituirea mãsurii controlului judiciar asupra lui Kalil Kanafani, iar acesta s-a „tirat” în strãinãtate. A revenit acum o sãptãmânã si a comis-o iar, ajungând în arestul IPJ Vaslui pentru 30 de zile.

Politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad au retinut ieri un bãrbat, în vârstã de 20 de ani, din Pogonesti, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, vãtãmare corporalã, pãrãsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si tulburarea ordinii si linistii publice. Tânãrul din Pogonesti, al cãrui tatã este de origine sirianã, fiind cãsãtorit în comuna Pogonesti cu o femeie din localitate, a fost plecat în Germania, din câte spun vecinii sãi, în urma unui conflict avut cu un cetãtean din Ivesti, în anul 2019.

„În urma cercetãrilor efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în dimineata zilei de 9 august 2019, ora 5.50, pe drumul national DN 11A, în comuna Ivesti, judetul Vaslui, pe fondul unui conflict anterior, bãrbatul bãnuit de comiterea infractiunilor, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judetul Constanta, ar fi sicanat în trafic persoana vãtãmatã, un bãrbat de 24 de ani, din Ivesti. Ulterior, în urma unei dispute verbale, bãrbatul bãnuit ar fi virat brusc stânga si ar fi acrosat în mod intentionat persoana vãtãmatã ce se afla lângã autoturismul acestuia, dupã care ar fi pãrãsit locul faptei. Persoana vãtãmatã a fost examinatã medico-legal traumatologic, ocazie cu care, s-a stabilit cã a necesitat un numãr de 130 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Instanta nu l-a mai iertat: mandat preventiv de arestare, direct!

Ulterior comiterii infractiunilor cercetate în cauzã, bãrbatul s-a sustras activitãtilor de urmãrire penalã efectuate, fiind plecat de la domiciliu, în strãinãtate. În urma „împãcãrii” cu victima sa, în luna martie a încetat procesul penal pentru loviri si alte violente, dar tânãrul a crezut cã a scãpat si de celelalte infractiuni de care era acuzat, numai cã acelea nu s-au „iertat”. Marti, 8 iunie, în baza probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe tânãrul Kalil Kanafani, pentru o perioadã de 24 ore. În cursul zilei de 9 iunie, acesta a fost prezentat Judecãtoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivã, pentru 30 de zile.

„Dispune arestarea preventivã a inculpatului KANAFANI KALIL, cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de: vãtãmare corporalã, conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, pãrãsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 09.06.2021 pânã la data de 08.07.2021, inclusiv.”, este sentinta datã de judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad.   Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii bârlãdeni, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.
5 COMENTARII

  1. Toții care l-ați vrut la pușcărie, voi… Țineți-vă bine… cand o sa iasă de acolo o sa va îngenuncheze… stați liniștiți! Nu va mai fi numit zmeu ci egele

LĂSAȚI UN MESAJ