Șirul deceselor continuă : încă un bărbat care făcea dializă a murit la câteva zile de la rapel

DECES… Bărbatul era din Negrești și făcea dializă la același centru cu Andrei Zaharia. Familia a refuzat autopsia.

UN NOU CAZ «ANDREI ZAHARIA»

TRAGEDIE… Un nou caz “Andrei Zaharia”. Un bărbat din Negrești, care făcea dializă la același centru din Vaslui, a încetat din viață la câteva zile de la rapel. Acesta avea mai multe boli asociate insuficienței renale, iar în ziua fatidică a făcut un puseu de tensiune. Deși ambulanța a ajuns de urgență la domiciliul bărbatului, cadrele medicale nu l-au mai putut ajuta. Cei de la centrul de dializă nu au știut că bărbatul a murit și au dedus că acesta a încetat din viață în ziua în care au văzut că nu a mai venit la dializă. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost înmormântat, iar familia a refuzat autopsia, întrucât nu asociază efectuarea vaccinului cu decesul.

Spre deosebire de Andrei Zaharia, care s-a simțit rău imediat după vaccin, bărbatul din Negrești nu a prezentat simptome specifice, precum febră sau dureri de cap. “Nu i-a fost rău în mod deosebit după ce a făcut vaccinul, ba dimpotrivă, a lucrat în gospodărie. Totul s-a întâmplat foarte repede, nu se aștepta nimeni, chiar dacă stadiul bolii sale era destul de avansat, insuficiență renală de gradul 5. Era hipertensiv, în ziua fatidică i s-a făcut rău și a murit brusc. Familia nu a dorit să îi facă o autopsie pentru că avea mai multe boli și nu asociază efectuarea vaccinului cu decesul, mai ales că, așa cum spunea și coordonatorul campaniei de vaccinare, pacienții care fac dializă sunt cea mai vulnerabilă categorie”, a povestit un cunoscut al bărbatului.

Cazul lui Andrei Zaharia, preluat de o casă de avocatură

Și familia lui Andrei Zaharia a refuzat inițial efectuarea autopsiei, însă apoi, după ce au văzut că în certificatul lui de deces era trecută o afecțiune (diabet) cu care el nu fusese diagnosticat, s-au răzgândit. Andrei se vaccinase pe 19 martie, dimineața, iar apoi a făcut dializă la un centru din Vaslui, același la care a făcut și bărbatul din Negrești. Seara a început să se simtă rău, a făcut temperatură, iar în a doua noapte starea i s-a agravat. A fost nevoie de intervenția cadrelor medicale, care l-au resuscitat mai bine de două ore. Au reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la Spitalul Județean din Vaslui, însă o oră mai târziu inima tânărului a încetat să mai bată. Cauza decesului – fibrilație ventriculară neresuscitabilă-îi face pe apropiații tânărului să se întrebe dacă nu cumva vaccinul i-a grăbit moartea. Soția lui a spus că întreaga poveste i se pare “cusută cu ață albă”, pentru că sunt lucruri care nu se leagă. “Pe certificatul lui de deces scrie că era dependent de insulină, dar el nu a făcut niciodată insulină. În decembrie, el a avut COVID-19. Corpul lui a putut să treacă peste boala asta, dar nu a putut să treacă peste ce? Peste vaccin?”, spune soția lui Andrei. De asemenea, aceasta a lansat o ipoteză: efectul dializei, anulat de vaccin. “Concentrația ridicată de potasiu arată că Andrei nu a trecut pe la dializă, deși el a făcut-o chiar în ziua vaccinului. Este posibil ca efectul dializei să fi fost anulat de ceva. Noi credem că de vaccin. Pentru că practic, dializa nu a funcționat, nu i-a detoxifiat rinichii”, a mai declarat soția tânărului. Cu o zi înainte de înmormântare, Andrei Zaharia a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, unde i s-a efectuat necropsia. Rezultatele expertizei medico-legale ar putea face lumină în acest caz. În baza acestora s-ar putea stabili dacă există o legătură între moartea fulgerătoare a tânărului și administrarea celei de a doua doze de vaccin împotriva Covid-19. Rezultatele, însă, vor ajunge în decurs de două luni. Cazul a fost preluat de o casă de avocatură, întrucât oamenii legii au deschis în acest caz un dosar pentru ucidere din culpă.
3 COMENTARII

  1. Heparina, introdusa in sange in cantitati mari (in perioada dializei cand se face circulatie sangvina extracorporala) distruge sistemul circulator (vase de sange devin rigide si friabile) dupa ani de zile de tratament. Din aceasta cauza dupa un timp se ajunge la decesul celor cu IRC, principala cauza fiind infarctul provocat de acumularea de K in organism. Dumnezeu Sa-L Ierte dar vaccinul nu are nicio legatura cu decesul!

    • Doar atat ai citit in globul de cristal? Nu-i de mirare ca nu apar niciodata morti in urma vaccinarii cand toti fac autopsia in globul de cristal. Pana si la vaccinul anti gripal mai apar si cazuri rare de moarte dar la astea anti covid care nici nu au testul timpului toti sunt siguri ca vaccinul nu are nici un rol.

LĂSAȚI UN MESAJ