24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Situatie de crizã la Husana Husi

Liga 3

PROBLEME… Locul trei si cea mai bunã clasare de la revenirea în fotbalul profesionist nu au adus zile mai linistite la ACS Husana Husi. La trei ani de la promovarea în Liga 3, „alb-albastrii” sunt la un pas de desfiintare. Cu datorii mari fatã de actualii jucãtori, dar si cãtre terti (alte firme), husenii sunt în asteptarea unei solutii salvatoare pentru a evita dezastrul.

E posibil ca performanta sã-ti dãuneze dacã pentru obtinerea ei consumi bani pe care nu ai de unde sã-i încasezi. Oficialii clubului husean au adus jucãtori foarte buni, cãrora le-au oferit salarii destul de mari pentru nivelul Ligii 3. S-au bazat pe banii promisi de autoritãtile locale, însã acestia nu au mai venit. Acum, sefii Husanei îndeamnã la unitate pentru a salva echipa de la desfiintare. În ultimul meci din acest sezon, echipa pregãtitã de Florin Croitoru a jucat, în deplasare, cu Foresta Suceava. La capãtul unui meci fãrã mizã, cu aer de vacantã, sucevenii s-au impus cu 2-0, dupã golurile marcate de Andrei Popovici (min. 2 si 88). În repriza secundã, husenii s-au jucat cu ocaziile, ratând incredibil din situatii foarte bune. S-a terminat 2-0, iar Husana terminã sezonul pe locul 3, cea mai bunã clasare de la revenirea în Liga 3. În play-out, într-un alt meci cu gândul la vacantã, Sporting Juniorul Vaslui a remizat, 1-1 cu Somuz Fãlticeni. Golul Vasluiului a fost reusit de Auras June, în minutul 51, gazdele egalând zece minute mai târziu prin Robert Ciobanu. În ultima etapã din play-out, vasluienii vor juca, acasã, cu Stiinta Miroslava, sâmbãtã, 28 mai, de la ora 18:00.

Play-off, rezultatele etapei a 9-a:

Foresta Suceava – Husana Husi  2-0

Bucovina Rãdãuti – Dante Botosani      1-3

Play-out, rezultatele etapei a 9-a:

CSM Bacãu – CSM Pascani           1-0

Stiinta Miroslava – Ceahlãul                  0-3

Somuz Fãlticeni – Sporting Vaslui         1-1

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Salariile la Husi si Vaslui sunt cele mai mici din Liga 3, bugetele nu mai spun…..din pacate in acest judet nu se vrea performanta, doar o supravietuire la limita, ca nu cumva cetateanul sa creada ca se poate.
    Bani sunt dar trebuie investiti corect.
    Cand CJ Vaslui aloca 100.000 € pt o sala de sport prin Rep.Moldova, iar pentru sportul intregului judet pentru un an pune la dispozitie 30.000€, este evident faptul ca nu se vrea ca acest judet sa insemne ceva in sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here