SJU Bacău are nevoie disperată de medici și asistenți pentru secțiile unde sunt tratați pacienții COVID. Sunt scoase la concurs 30 de posturi

Spitalul Județean Bacău a publicat ieri un anunț de angajare fără concurs pentru mai multe posturi, pe durată determinată. Anunțul de ieri este însă publicat pentru a doua oară în doar 12 zile.

Se caută nu mai puțin de 13 medici, 11 asistenți medicali și 6 infirmieri. Cea mai mare nevoie este de medici pentru Anestezie și Terapie Intensivă – 5 locuri. Sunt căutați și 4 medici primari sau specialiști în medicină de urgență și câte doi la Infecțioase Adulți și Infecțioase Copii.

Cu alte cuvinte, acele secții care tratează în acest moment pacienții bolnavi de Covid 19, unde se simte o epuizare a personalului, dar și o nevoie de mai mulți oameni, dată fiind încărcătura mare din ultimele luni. Nouă dintre posturile disponibile pentru asistenți medicali sunt tot la ATI, la pacienții cu coronavirus, în corpul de clădire al spitalului municipal.

Concursul constă într-o selecție a dosarelor și  un interviu. La ATI și Infecțioase se caută personal încă din vară, când s-au făcut numeroase anunțuri de angajări fără concurs pentru infirmieri, îngrijitori, asistenți și acum și medici.

„Pe Infecțioase tratăm doar pacienți de coronavirus. Evident că este nevoie mereu de personal. La asistenți nu am avut probleme de ocupare pentru că mereu au fost candidați, dar la medici da. În același timp, cele cinci posturi de la UPU sunt disponibile încă din timpul verii și ne dorim să le ocupăm. Le punem la dispoziție și apartamente în blocul (ANL– n.n) pe care îl avem și îi asigurăm că vor rămâne cu noi pe termen lung”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Bacău, Adrian Popa.  … https://zdbc.ro/sju-bacau-are-nevoie-disperata-de-medici-si-asistenti-pentru-sectiile-unde-sunt-tratati-pacientii-covid-sunt-scoase-la-concurs-30-de-posturi/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ