8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

„Smardoiul” cu numere de Vrancea lovește din nou! Individul care a atacat cu spray lacrimogen un șofer se bagă cu tupeu în fața tramvaiului!

- Advertisement -

Șoferul violent cunoscut de tot Iașul a arătat, din nou, ce poate în trafic. În cursul zilei de 5 iulie 2022, „smardoiul” cu numere de Vrancea a fost văzut, din nou, conducând agresiv, încălcând regulile de circulație și înregistrat. În timp ce se deplasa în zona dintre stațiile CTP Piața Nicolina și Cotnari, camera de bord a tramvaiului l-a surprins pe individ șofând periculos.

Zilele trecute, „smardoiul” cu numere de Vrancea care ar fi agresat un șofer din Iași, folosind spray lacrimogen, a fost văzut conducând agresiv și periculos. Conform spuselor martorilor, deși avea un pasager la bord, bărbatul nu a ținut cont de acest lucru și a efectuat o manevră periculoasă, intrând cu viteză pe linia de tramvai, în fața mijlocului de transport în comun. În ciuda faptului că individului i-ar fi fost suspendat permisul pentru 60 de zile, acesta continuă să fie un pericol pe șoselele din Iași…https://www.bzi.ro/smardoiul-cu-numere-de-vrancea-loveste-din-nou-individul-care-a-atacat-cu-spray-lacrimogen-un-sofer-se-baga-cu-tupeu-in-fata-tramvaiului-video-4495957?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.