-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Snopit în bătaie de ziua iubitei, agresorii lăsați în libertate

- Advertisement -
AGRESIUNE… Cei doi bătăuși l-au lovit pe Grațian pe la spate, cu o sticlă de bere, apoi au început să-l lovească cu pumnii și picioarele, numai la nivelul capului.

BRUTE… Un tânăr din satul Chircești, comuna Codăești, a ajuns de urgență la spitalul din Vaslui după ce a fost bătut cu ferocitate la barul din localitate. Grațian Huhurez se afla în local împreună cu iubita lui, care își serbase ziua de naștere. La un moment dat, tânăra s-a dus acasă, pentru a-și hrăni copilul, iar când s-a întors și-a găsit iubitul în stare de inconștiență, cu multiple leziuni la nivelul capului.

Tânăra a explicat cu exactitate cum s-a întâmplat totul. “Pe data de 3 ianuarie ne aflam la barul din Chircești Vale unde îmi serbam ziua de naștere, alături de iubitul meu, fiica noastră, dar și mai mulți cunoscuți. În jurul orei 17:20, am plecat acasă pentru a-i da de mâncare fetiței. Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că uitasem să cumpăr ceva de la magazin, așa că m-am întors. Pe drum l-am auzit pe Grațian strigând din toate puterile după ajutor. Am fugit cât am putut de tare spre magazin, iar de acolo se îndreptau spre mine doi băieți care mi-au spus că iubitul meu este bătut. Aceștia mi-au confirmat că agresorii sunt Tătaru Petronel Mădălin și Claudiu Bahrim. Când am ajuns la magazin, iubitul meu se afla într-o stare critică, inconștient, La scurt timp, cei doi agresori au fugit. Martorii prezenți în acel local ne-au spus că cei doi bătăuși l-au lovit pe Grațian pe la spate, cu o sticlă de bere, apoi au început să-l lovească cu pumnii și picioarele, numai la nivelul capului. I-au provocat răni foarte grave la nivelul ochiului stâng și i-au rupt nasul”, a declarat iubita victimei. Cei doi agresori care l-au snopit pe tânăr în bătaie umblă liberi prin sat, nefiind trași la răspundere pentru fapta comisă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.