11.6 C
Vaslui
24-mart.-2023

Soapte dulci la telefon în direct. Vezi ce mare sef de institutie publicã a pãtit-o! | PAMFLET

- Advertisement -

De când Boul Ros si-a luat ziaristi contopisti în subordine, în sedintele cu public o dã în rasoale, rãu de tot. La ultima înfãtisare, fostul purtãtor de vorbe, urcat acum în postura de sef al cultelor, culturii si sportului, a încercat o manevrã, ca la Brãila. A vrut sã mai lipeascã de un grup de elevi care pleacã la un concurs de dans în India încã vreo opt persoane, probabil pentru clientela sa dornicã sã meargã moca în inima Asiei, ca într-o excursie. Numai cã a fost prins cu mâta-n sac si dat în vileag la timp de un tip istet, independent din punct de vedere politic.

Boul Ros, ca sã salveze aparentele, a sunat-o pe profa’ de dans în direct, care a recunoscut totul, numai cã, nestiind cã este pe speaker la telefon si de fatã cu alesii neamului, a scãpat o micã si nevinovatã urare la finalul discutiei: „Te pup si te iubesc, dragule!” Boul Ros s-a fãcut galben ca steagul PNL de emotie, dar în sufletul sãu de mare crai s-a bucurat. Sã sperãm cã sotia sa nu va afla.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Gigi te invitam sa participi si tu la rubrica noastra. Sa faci umor nu e usor, asa ca daca te chinuie penita asteptam aici un text. O sa-l publicam! Poti sa ne persiflez si pe noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.