spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Soarta spitalului din Huși, discutată chiar de Înălțare!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

CONVOCARE… Primarul Ioan Ciupilan a fixat ședința ordinară a lunii mai chiar în ziua de Înălțarea Domnului, semn că ori vrea ca dezbaterea celor 32 de proiecte să fie în spiritul marii sărbători, fără animozități și replici… păcătoase, ori a vrut să îi tachineze pe aleșii care, în mod normal, ar fi dorit să petreacă ziua liniștiți, în familie, cu cozonac și ouă roșii. Se pare însă că deciziile care trebuie luate nu suferă amânare, cum ar fi, de pildă, în cazul spitalului Huși, unde aleșii au de stabilit niște aspecte cu privire la comisiile care vor evalua candidații la anumite funcții importante din unitatea medicală.

Se va avea în vedere „emiterea unui aviz favorabil privind constituirea Comisiilor de concurs și a Comisiilor de soluționare a eventualelor contestații la concursurile organizate pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director – director financiar contabil la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Huși”, iar la câte probleme au fost în ultima vreme cu bugetul spitalului și lipsurile generate de gestionarea ineficientă a acestuia, aleșii locali chiar au o misiune serioasă cu prilejul recrutării directorului financiar contabil. Tot spitalul Huși le va mai cere consilierilor în ședința de joi și să stabilească reprezentantul Consiliului Local în Comisia de examinare pentru proba interviu si a Comisiei de examinare pentru proba scrisă, clinică sau practică la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de șef secție ATI la spital, precum și să aprobe componența comisiei. Și aici consilierii ar avea motive să fie vigilenți, pentru că una dintre persoanele candidate, de pildă, are deja ștampila făcută cu numele și funcția respectivă și a și folosit-o în avans, iar, în atare condiții, ar fi păcat să și-o fi făcut… degeaba, necâștigănd chiar dânsa concursul. Un alt proiect interesant va fi cel privind aprobarea realizării Strategiei de Dezvoltare Teritorială a municipiului Huși, pentru perioada 2023 – 2030, întrucât aici s-ar putea auzi ambițioasele planuri ale administrației locale. De asemenea, consilierii locali vor avea de decis asupra contractării de către Primăria Huși a unui împrumut în valoare de 4.000.000 lei de la Trezoreria statului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Sunteți niște javre absolut toți, pana și pe ăștia care v-a băgat în seama la un moment dat smecherul de Ciupilan si piticania de Popa și apoi v-a șutat, dacă tot sunteți asa puși pe dreptate ,sunteți bărbați și vad ca informați despre ce face unul sau altul și degeaba ca nici măcar un pumn în gura lu Popa nu ați fost în stare sa ii aplicați, se știe ca bărbații trăiesc unii pentru alții, care au mai mult de la femei ,mașini, cap ,șmecherie sau averi ,vai de capul vostru la toți.

  • Papusica frumușica caută printre muritori de rand și o sa găsești ce ți trebuie printre zeități nu are nimeni nici o șansă asta e știuta de mult.

 2. Sunteti niste afafici cu totii !! Eu am vorbit cu domn primar despre situatia cu medicul si stampila..suntem cunostinte cumva! Si mi-a zis asa vezi ma de treaba ca a zis popa ca ii da sanctiune si nu mai participa aia!! Si ha ha ha !!! Tipa e in carti si vizibil favorizata!!! Cum ziceam AFAFICI!

  • Ba daca tot ai scris ca anonim banuiesc ca nu vroiai sa se stie cine esti ,crezi ca primarul nu stie cui i -a spus fraza respectiva tinand cont ca citezi mot-a mot hahahah Oricum l -ai umplut de respect pe Ciupilan l-ai numit DOMN hahahah

   • Când mănânci căcat trebuie sa ții minte și la cât căcat mănâncă ăștia habar nu au cui au zis ce au zis,nu știi pe bărba ta?

 3. :)))) director financiar!!! Ce frumos suna meseria de contabil, un fel de hair stilist al frizerilor!!!Poate mai are ciupilan vreo ruda cu sanse reale cu care sa bea o sticla de whisky inainte de concurs ( nu ca ar fi baut cu actualul vreuna inainte de concursul lui ,doamne fereste doar vorbeste lumea si pana la urma ce conteaza daca o bei cu primarul ..cand ti-e sete ti-e sete )!si asa s-ar continua traditia rudelor : sef la achizitii var/ verisoara cu potentialul director financiar !! ( ca acum vine sef nou la achizitii ..poate un director financiar nou…)Cred ca de asta au fost probleme cu bugetul : pur si simplu verisoara a plecat si varul a ramas prea trist pentru a mai fi acolo..aprig in rezolvarea problemelor!!

 4. Soarta spitalului husi s-a discutat deja la 5 Pini la Oltenesti!! Restul e can-can! Popa o sa se prefaca mai departe ca stie ce face, ca se pricepe .. ciupilan desi urla in public ca il demite pe popa e de spectacol.. sora-sa lu ciupilan si ea intr-o functie cheie „sefa managementul calitatii „si ea pare sa stie ce face dar de fapt nu stie unde-i butonul cu care se deschide calculatorul…salariile??? O daa salariile da , cu totii si le iau linistiti, convinsi ca daca popa ( cel din biserica) este platit sa le citeasca de reusita iertarea lui Dumnezeu este cumparata!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.