28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

Soarta tristă a unui bătrân refugiat din Ucraina. A murit înainte să fie operat

Un bătrân, care a fugit din calea ororilor petrecute în ţara sa după invazia armatei ruse, a decedat într-un spital din Neamţ cu puţin timp înainte de a fi operat.

Dincolo de dramele care se petrec, zi de zi, în Ucraina, stat invadat la ordinul preşedintelui Vladimir Putin de către forţele ruseşţi, tragedii au loc şi prin locurile unde refugiaţii şi-au găsit adăpost mai mult sau mai puţin vremelnic.

În judeţul Neamţ, din ţara vecină decimată de război au ajuns, după declanşarea ostlităţilor, mii de ucraineni, în marea lor majoritate femei şi copii, dar şi bătrâni. Unii au avut necazuri şi în România, fiind implicaţi în accidente rutiere, suferind leziuni grave, ori s-au înbolnăvit, având nevoie de tratament spitalizat.

Sâmbătă, 21 mai 2022, soarta a făcut ca un refugiat ucrainean să sfârşească la Spitalul Judeţean Neamţ. Avea 65 de ani şi era cazat, alături de câteva zeci de conaţionali, la o tabără pentru cetăţenii din statul vecin, amenajată în căsuţele tip vilă de la Ştrandul Tinetului din Piatra Neamţ.

Citeste mai mult: adev.ro/rcaj94

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here