22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Soarta unui soldat rus de 19 ani care a violat şi înjunghiat o ucraineancă

Un soldat rus, de numai 19 ani, a fost arestat, după ce a violat şi înjunghiat o ucraineancă, relatează The Independent. Potrivit unui localnic, tânărul, beat la momentul comiterii faptelor, ar urma să fie executat, chiar de către camarazii săi. Localnicul susţine că militarii ruşi i-au spus că familiei tânărului i se va transmite că soldatul a murit pe front.

Soldatul, de numai 19 ani, a fost arestat de către camarazii săi, înştiinţaţi de un localnic că a violat şi înjunghiat o femeie de 27 de ani.

Potrivit acestora, tânărul va fi executat, iar familiei i se va transmite că a murit pe front, relatează The Independent.

„Cel care a comis această atrocitate este un soldat în vârstă de 19 ani. Numele lui este Vladimir. Înainte de a o viola pe biata fată, a băut o zi întreagă. Era complet scăpat de sub control. Nu prea pare că soldaţii ruşi sunt disciplinaţi”, a declarat un localnic, în vârstă de 55 de ani, potrivit sursei citate. Incidentul tragic a avut loc pe 13 martie, în satul Mala Rohan, de lângă Harkov, ocupat de militarii ruşi încă de pe 25 februarie, a doua zi a invaziei din Ucraina.

Citeste mai mult: adev.ro/r9pw45

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here