-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

ȘOC în comuna Duda Epureni: a murit preotul din satul Epureni! Parohul se afla în spital cu Covid, de mai multe zile

- Advertisement -

DOLIU… Tragedie la Duda Epureni! Preotul paroh din localitatea Epureni, Laurențiu Irimia, a decedat la spital, unde se afla internat cu Covid. Cam de vreo 10 zile, spun apropiații, avea simptome destul de accentuate ale acestei boli și a ajuns la spital cu speranța că, totuși, se va face bine. Din păcate, infecția a fost mai puternică și, oricât s-au străduit medicii, nu s-a mai putut face nimic pentru duhovnicul localnicilor din satul Epureni. Părintele Laurențiu Irimia avea în jur de 50 de ani, spun oamenii, și avea, ce-i drept, o anumită reticență în ceea ce privește boala aceasta și dimensiunile ei, atât de discutate în spațiul public. “Părintele Irimia era un om foarte bun, săritor. Dar vă spun sincer că nu credea în Covidul acesta, am vorbit de mai multe ori cu domnia sa. Și nu că nu credea, ci mereu se întreba ce e adevărat și ce nu. Și într-un fel îl înțeleg, pentru că, uitați-vă, dacă iese la televizor o duzină de doctori și spun că e periculos Covidul și e bună vaccinarea, iese apoi altă duzină de doctori, care spun că totul e o mascaradă și nu e bună vaccinarea. Noi, oamenii de rând, ce să mai înțelegem? Ce să mai credem? În cine să avem încredere? Să le fie rușine, la care au comunicat atât de prost cu populația, de s-a ajuns la asemenea situație”, a spus, supărat, unul dintre consilierii locali ai comunei Duda Epureni. Trebuie spus că situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât ieri, comuna Duda Epureni avea cea mai mare rată de infectare dintre toate UAT-urile din întreg județul, mai exact 10, 31 la mia de locuitori. În ultimele 14 zile s-au înregistrat 44 de noi cazuri de inefcție cu noul coronavirus. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

 1. Tocmai s-a ivit o oportunitate pentru ala care a ramas fara scaun la primarie. Poate intra popa. Si asa e aproape de biserica. Poate il rezolva Daniel su cu becul de pe stalp.
  Eu zic sa incerce,nu are ce pierde.

  • Si la ce sa il dea? ? Daca a murit in spital, diagnosticat cu Covid si din cauza infectiei cu sars cov 2, la ce altceva sa-l dea?
   Atunci, zic, sa-l dea la guturai sau poate la atac de panica cu final nefericit 😀
   Mari bolovani mai sunteti. Vaccinati-va.
   Sosoaca scrie pe capetele voastre patrate 😉

 2. „Mereu se întreba dacă-I adevărat sau nu…” Dar cine ești tu ma care pui la îndoială OMS-ul, MS-ul, ONU, SUA care se vaccineaza, Rusia care se vaccineaza, China care se vaccineaza, tot mapamondul care se vaccineaza…. asa ca din toată inima:Drum bun și cale bătută!
  Scuzați, ajungi la un moment dat să-i dai la dracu pe toți PROSTII

 3. Nu doresc la nimeni sa se îmbolnăvească de covid, dar cu atâția morți nevaccinati cei ce sunt împotriva vaccinării își merita soarta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.