Șoc în lumea interlopă din Iași! Petronel Corduneanu și soția lui, Alina, au fost reținuți! Mascații i-au săltat după o acțiune-fulger! Cei doi sunt cercetați pentru șantaj și influențarea declarațiilor!

Unul dintre liderii clanului Corduneanu și nevasta sa au fost reținuți ieri după-amiază de oamenii legii. Petronel Corduneanu este suspectat de șantaj, în vreme ce soția lui, Alina Filip, este cercetată pentru influențarea declarațiilor. După ce au fost duși la audieri, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore

Șoc în lumea interlopă din Iași! Unul dintre membrii marcanți ai clanului Corduneanu a fost încătușat alături de soția sa! Astfel, ieri după-amiază, mascații i-au reținut pentru 24 de ore pe Petronel Corduneanu și pe soția sa, Alina Filip, în urma unei acțiuni-fulger!
Cei doi au ajuns în vizorul oamenilor legii, care îl suspectează pe Petronel Corduneanu de șantaj, iar pe nevasta lui – de influențarea declarațiilor.

Ieșeanul Petronel Corduneanu, reținut pentru șantaj

Surse judiciare au afirmat faptul că, recent, Petronel Corduneanu ar fi șantajat o cunoscută, amenințând-o cu acte de violență, să continue să scoată diverse sume de bani de la Western Union, pe numele ei. Aceleași surse au precizat că, de fapt, banii scoși de femeia respectivă ar fi ajuns la Petronel Corduneanu. Numai că, din câte se pare, la un moment dat, femeia a refuzat să îi mai facă acest serviciu membrului clanului Corduneanu. Banii ar fi provenit din diferite activități ilicite care s-ar fi desfășurat în diverse state din Europa, în special din vestul continentului. …https://www.bzi.ro/soc-in-lumea-interlopa-din-iasi-petronel-corduneanu-si-sotia-lui-alina-au-fost-retinuti-mascatii-i-au-saltat-dupa-o-actiune-fulger-cei-doi-sunt-cercetati-pentru-santaj-si-influentarea-declaratiil-4159352?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ