Șoc la Bârlad: Managera spitalului și soția primarului, confirmate cu virusul SARS-CoV-2!

ALERTĂ… După Ana Rinder, directorul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, iată că al doilea manager dintr-un spital vasluian este infectat cu noul coronavirus! Este vorba despre Daniela Borș, cea care conduce chiar spitalul suport Covid din Bârlad. Daniela Borș a fost confirmată pozitiv, astăzi, 2 octombrie, după ce în cursul nopții trecute a făcut febră. La prima oră a dimineții, aceasta s-a prezentat la spital pentru a fi testată. Rezultatul a arătat că are Covid-19. Din primele informații, se pare că managerul spitalului bârlădean are o formă ușoară a bolii și se află internată în secția boli infecțioase a instituției pe care o conduce, fiind sub tratament.

Dumitru Boroș

Dar șocul nu se oprește aici, căci soția primarului Dumitru Boroș, Carolina, a fost și ea testată pozitiv, ceea ce a făcut ca însuși primarul Boroș să se testeze de urgență. Rezultatul testului său a fost neconcludent, astfel că acesta a fost repetat și se așteaptă rezultatul. Asta face ca, indiferent dacă testul PCR al primarului iese negativ, acesta să fie totuși nevoit să-și petreacă primele două săptămâni din acest al doilea mandat în izolare, la domiciliu. În ceea ce o privește pe soția sa, Carolina, aceasta s-a simțit rău în cursul nopții de joi și a mers la spital imediat. Soția primarului Boroș a fost prezentă în public, la alegerile din 27 septembrie, dar a fost văzută purtând masca de protecție și păstrând pe cât posibil distanțarea fizică.

Trebuie spus că în prezent, în spitalul suport Covid din Bârlad se află internaţi 260 de pacienți, dintre care 250 în diferite secții, iar 10 în ATI.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ