ȘOC la Stănilești: Primăria și ex-primarul Liviu Zaharia, puși să-i dea 30.000 de lei secretarei, care s-a plâns de “hărțuire” la serviciu!

Liviu Zaharia și Mihaela Burcioagă (sursa foto: Facebook)

DECIZIE… Bătăioasa secretară de la Stănilești, Mihaela Burcioagă, punctează decisiv în războiul pe care i l-a declarat fostului primar, Liviu Zaharia. După ce ex-edilul ar fi refuzat să îi aprobe revenirea la serviciu, după o perioadă de concediu maternal, Mihaela Burcioagă s-a adresat instanței, unde i s-a recunoscut dreptul de a reveni la funcția sa de secretar al comunei Stănilești. Hotărâtă însă să îl pedepsească mai sever pe Liviu Zaharia, aceasta s-a dus și la Parchet și a depus plângere și pentru abuz în serviciu. După mai multe peripeții prin instanță, într-un final s-a ajuns, iată, la o decizie a instanței Tribunalului Vaslui, luată pe fond. Prin urmare, fostul primar Liviu Zaharia este bun de plată și va trebui să îi achite Mihaelei Burcioagă, în solidar cu Primăria Stănilești, suma consistentă de 30.000 de lei, pentru hărțuirea morală a reclamantei la locul de muncă. Sigur, pârâții au la dispoziție 15 zile, să atace decizia și rămâne de văzut dacă o vor face. Interesant este că supărarea secretarei nu s-a răsfrânt doar asupra fostului edil, Liviu Zaharia, cu care, ce-i drept, a avut animozități aproape pe tot parcursul mandatului 2016 – 2020, ci a dat în judecată chiar și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, care, se pare, nu ar fi făcut nimic atunci când angajata Primăriei Stănilești i s-ar fi plâns că, femeie fiind, are parte de “opresiune” la serviciu. Cu mai multe detalii despre acest caz vom reveni în ediția de mâine a ziarului Vremea Nouă.
2 COMENTARII

  1. Curva i curva pana moare ! Acu ca Zaharia nu i mai umple buzunarele sa-i dea Gabisor Tofan despagubiri ca asa zice justitia !!!! Lasa ca i dau toti ! si fost si actual si vice !!!
    Aveti grija fraierilor ca maine poimaine va cheama pe la tribunal sa va recunoasteti copilul !
    da in judecata primaria sa- i dea bani ! da de inde ia nesimtita un sac de bani acu nu de la primarie !!
    BAI !!!!STANILESTIUL !!! VA FAC DE RAS TOATE PANARAMELE SI PUSCARIASII PE CARE I-ATI ALES . Astia va conduc !!Bravo!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ