Șocat de situația fiicei sale, Gabi Jugaru dă de pământ cu factorii de răspundere!

SUPĂRAT… Gabi Jugaru: “Vasluiul își merită «renumele»! M-am săturat de șpăgi date sau cerute la orice nivel!”

“Regele farselor”, revoltă în spațiul public!

ATITUDINE… Reacție dură a “regelui farselor”, Gabi Jugaru, pe Facebook. Acesta a povestit că fiica sa și soțul ei, care locuiesc în Vaslui, au așteptat aproape 24 de ore o Ambulanță, fiind pasați de la o instituție la alta. Potrivit comediantului, după ce fiica sa a fost confirmată cu COVID-19 și carantinată la domiciliu, soțul ei a început să se simtă foarte rău: tușea, avea febră și respira greu. Nu avea cum să iasă din casă, fiind contact direct cu soția sa confirmată și nicio ambulanță nu a venit să îi recolteze probe pentru testul Covid sau să îl preia, având în vedere că se simțea foarte rău.

Gabi Jugaru și-a vărsat năduful pe Facebook, acolo unde a povestit întreaga situație: “Din păcate, și Vasluiul își merită “renumele”! Fii-mea cea mare, testată pozitiv Covid, dumincă, la UPU Vaslui. Carantină la domiciliu. Soțul ei, de ieri dimineață, are simptome. Evoluție fulminantă, febră, tuse, respirație greoaie etc. Apel dimineața, la 09.40, la 112. I se spune să sune la DSP. La 09:47, apel la DSP. Ei spun că vor informa ambulanța să trimită o mașină. Mașina nu a ajuns nici până la ora la care scriu (au trecut 13 ore și ceva!). La 18:36, în urma unui alt apel la DSP, i se spune că solicitarea ei a fost înregistrată la…11:42 și trimisă către Ambulanță! Cei de la Ambulanță afirmă că ei nu au trimis mașina pentru că nu au mail de la DSP. Ironia face ca blocul în care locuiesc să fie lipit de gardul Spitalului Județean, unde i-ar fi dus mașina de la Ambulanță, doar că nu i se permite să iasă din apartament, pentru că e în izolare”, a povestit comediantul.

“Virusul care ne omoară nu e COVID-19, e starea în care a ajuns națiunea română”

Scos din sărite de toată această situație, Gabi Jugaru a simțit nevoia să dea de pământ cu toți cei care fac angajări în sistemul public pe criterii politice, nepotisme sau șpăgi: “Băi, nenorociților! Băi, jeguri infecte, băi buboaie anale care sunteți, plecați dracului de pe scaunele pe care vă putrezesc fesierii celulitici, în moleculele cărora vă zace materia cenușie, amestecată cu fecalele pe care le regurgitați! Plecați și lăsați oameni competenți să vină, iar cei care faceți angajări pe criterii de țâțe-cur sau nepotism, aveți grijă că oricând protejații pot să aibă durere-n 14 fix când e vorba de vreo persoană din familia voastră. Lua-v-ar dracul cu sistemul vostru corupt, m-am săturat de o gloată în care majoritari sunt incapabilii, tupeiștii, fripturiștii și alte caractere definitorii ale neamului românesc în 2021! M-am săturat de șpăgi date sau cerute la orice nivel! M-am săturat de toată infecția! Virusul care ne omoară nu e COVID-19, e starea în care a ajuns națiunea română. L.E.: De dimineață, la aproape 24 de ore după primul apel, cei de la Ambulanță au sunat și au anunțat că vor sosi la domiciliu. Au ajuns după încă aproape o oră și au recoltat probe pentru testul PCR. Se așteaptă rezultatul. Sănătate tuturor și mulțumim pentru reacțiile voastre, prieteni! Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a povestit Gabi Jugaru.
11 COMENTARII

 1. Da l dracu de țigan, dar acu nu I denigrează pe vasluieni ci tot sistemul asta infect, tot si toată conducerea mafiota! Mai citește o data articolul si vezi ca țiganul se revolta împotriva sistemului!

 2. Bine le-a spus! Va supărați atât ca va jicnit dar are foarte mare dreptate,fără șpagă nu te primește nicăieri,oar in spital e plin de nepoți,frați,surori etc.Dacă un îngrijitor a ajuns asistent…hai mai lăsați comentariile urate..repede țigan ,pai uite ca romanii voștri va conduc și va fura,va fac sa trăiți un trai mizer și tăceți ca fraierii!!

 3. Bine le-a spus! Va supărați atât ca va jicnit dar are foarte mare dreptate,fără șpagă nu te primește nicăieri,oar in spital e plin de nepoți,frați,surori etc.Dacă un îngrijitor a ajuns asistent…hai mai lăsați comentariile urate..repede țigan ,pai uite ca romanii voștri va conduc și va fura,va fac sa trăiți un trai mizer și tăceți ca fraierii!!

  • Și nu are dreptate? Esti prost ori probabil lucrezi la dracu la spital ori ambulanta! Tăceți dracului din gura de aroganți ca nu va faceți treaba dar cereți sa vi se dea! O sa luați o mare ……! Nu e posibil sa aștepți o ambulanta cu orele! Sunteti niște jeguri!

    • Gogule…se sta cu orele la UPU ! Nesimtire crasă! Si iau salarii de zeci de mii de lei! Incompetenta si nesimțire maxima! Se cred ‘ eroi”! Eroi pe dracu de corupti! Adevărații eroi sunt vânzătoarele de la supermarket, soferii din transportul public de persoane ( autobuze, taxiuri) care nu știu cu cine iau contact! Iar tu,asistent ,,doctor, știind ca lucrezi cu pacienti COVID,cu costume de protecție și tot arsenalul din dotare te consideri ” erou”? Si mai au nesimțirea sa ceara populației ajutor la ce salarii au? Rusine!

  • Da l dracu de țigan, dar acu nu I denigrează pe vasluieni ci tot sistemul asta infect, tot si toată conducerea mafiota! Mai citește o data articolul si vezi ca țiganul se revolta împotriva sistemului!

LĂSAȚI UN MESAJ