spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Societatea Drumuri şi Poduri, băgată în insolvenţă pentru datorii de peste un milion de lei

- Advertisement -

Societatea Drumuri şi Poduri a intrat oficial în moarte clinică. Tribunalul Suceava a decis ieri declanşarea procedurilor privind insolvenţa societăţii. Judecătorii au admis cererile formulate de trei firme sucevene faţă de care SC Drumuri şi Poduri SA avea datorii neachitate. În două situaţii datoriile sunt destul de mici. Faţă de SC Nozslot SRL Luncuşoara debitele se ridică la 76.756 de lei, în timp ce SC Dani-Prod-Com SRL Praxia are de recuperat 175.031 de lei.

Cea mai mare datorie, cel puţin până în prezent, este faţă de SC Auto Oil Distribuţie 2000 SRL Bosanci. Societatea administrată de omul de afaceri Constantin Bujoreanu, cel care se ocupă şi de Centrul Comercial Zimbru, are de încasat nu mai puţin de 812.132 de lei, bani care provin din neplata carburanţilor livraţi către SC Drumuri şi Poduri SA Suceava de-a lungul timpului.

Consecinţa declanşării procedurii de insolvenţă este dramatică pentru SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, care va activa în continuare sub coordonarea unui administrator judiciar, Solvent SPRL Suceava. Această societate a fost desemnată de Tribunalul Suceava şi urmează să ia toate deciziile care privesc pe viitor societatea Drumuri şi Poduri.

Contactat telefonic, directorul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Constantin Jardă, a fost destul de rezervat în declaraţii. „Cred că este o măsură pripită a judecătorilor şi spun asta pentru că sumele pe care noi le avem de încasat sunt mai mari decât cele pe care trebuie să le plătim. În rest, nu am ce comenta. Vom discuta zilele acestea să vedem ce paşi vom urma”, a declarat Constantin Jardă.

După declanşarea procedurilor de insolvenţă este de aşteptat ca la masa creditorilor să vină şi ceilalţi furnizori şi parteneri de afaceri care reclamă sume neachitate de SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, care se vor adăuga astfel celor trei firme deja existente în dosar.

monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.