spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

SOCUL VIETII: SI-A GÃSIT SOTIA FÃCÂND SEX CU PRIMARUL!

- Advertisement -

POTENTÃ Cunoscut ca un cal breaz în comunã pentru aventurile amoroase, primarul Poede din Poienesti nu “se lasã” nici la vârsta de 73 de ani. Acesta a fost surprins “în fundul gol”, chiar în momentul unei partide sãlbatice de sex cu o femeie de 49 de ani. Cel care i-a gãsit a fost chiar sotul femeii si, de frica lui, amantii nebunatici au luat-o la fugã în pielea goalã. Primarul s-a refugiat în masina Primãriei iar amanta a zbughit-o în pielea goalã prin lanul de porumb de lângã casã. Primarul nu a mai fost de gãsit de vineri (atunci când a fost prins “în fapt”), iar amanta de 49 de ani s-a refugiat la pãrintii din comuna Laza. Aceasta ne-a declarat cã, de fapt, dormea si nici n-a simtit cã primarul face sex cu ea!

Ionicã Costin, din satul Oprisita, lucreazã, pe timpul verii, ca salahor pe santiere din municipiul Vaslui, pentru a strânge ceva bani. Vineri, 1 august, acesta s-a învoit de la muncã la rugãmintea vãrului sãu, pentru a-i împrumuta acestuia o motocositoare. Mare i-a fost mirarea ca, atunci când a ajuns acasã, sã gãseascã în fata portii masina primãriei. “Eu aveam o bãnuialã asa cã mi-am dat seama imediat cã e ceva în neregulã. Mi-am dat jos papucii sã nu fac zgomot si m-am furisat descult. Când intru în bucãtãrie, i-am prins în fapt. Primarul în fundul gol, nevastã-mea în fundul gol! Când m-au vãzut, nevastã-mea a început sã tipe. Primarul, cu pantalonii pe vine a fugit spre masinã. Noroc de vãru-meu, care mã tinea, pentru cã altfel se întâmpla o nenorocire! Nevastã-mea a fugit si ea. În pielea goalã a fugit prin porumb. De atunci, n-am mai vãzut-o”, ne-a povestit Ion Costin.

Bãnuialã confirmatã

Ion Costin bãnuia cã nevasta îl însealã cu primarul, deoarece a gãsit în douã rânduri numãrul acestuia de telefon în aparatul nevestei, sub alte nume. “Nu sunt singurul care a pãtit-o, anul trecut a mai distrus o familie din Poienesti, iar lumea vorbeste cã mai multe femei au fost convinse, cu bani, sã cedeze apucãturilor primarului!” a mai declarat Ioan Costin. În plus, acesta este decis sã divorteze de sotia care a dat cinstea pe rusine. De la întâmplarea de vineri, sotia, Marcela, nu a mai avut curajul sã dea ochii cu bãrbatul sãu, iar primarul Poede nu s-a mai prezentat la primãrie în prima zi de muncã de dupã incident, respectiv luni, 4 august, si nici nu a rãspuns la telefon.

Explicatii: “Nici nu am stiut cã primarul este între picioarele mele, eu dormeam!”

Marcela Costin are 49 de ani si are, cu sotul sãu, patru copii, trei bãieti si o fatã, cu totii plecati pe alte meleaguri, doi bãieti în Spania, iar fata si bãiatul mai mic în Bucuresti, bãiatul muncind pe un santier. Marcela a fugit de acasã dupã ce a fost surprinsã, de cãtre bãrbatul sãu, în plin amor cu primarul în vârstã de 73 de ani. De mai bine de trei zile, Marcela se ascunde în lanul de porumb, venind acasã doar când stie cã bãrbatul îi este plecat la muncã. Versiunea femeii este alta: “Vineri dimineatã am spãlat covoarele pentru bisericã, dupã prânz, fiind obositã, dupã ce m-am spãlat de la brâu în jos, m-am culcat în bucãtãria de varã. La un moment dat, la ora 15.38 (?) m-am trezit si l-am vãzut în usã pe bãrbatu-meu, Ionicã, care mi-a strigat sã aduc cutitul. Eram buimacã, am dat sã plec dupã cutit, când vãru Ghitã mi-a strigat sã nu fac asta! Nici nu am stiut cã primarul este între picioarele mele, eu dormeam si nu l-am simtit, iar primarul are obiceiul sã intre în curtile oamenilor fãrã sã anunte. De frica lui bãrbatu-meu am fugit în pãpusoi, de trei zile nu am mâncat si nu am bãut apã…” se “dezvinovãtea” femeia. “Eu am un bãrbat bun, care mã satisface, cum sã-l însel eu cu mosul de primar? Mai mult, eu eram la ciclu, ce-mi trebuia mie bãrbat?! Pe primar, abia dacã-l cunosc, sotul a lucrat pentru el atât în campanie, cât si ca electrician la primãrie, fãrã sã primeascã vreun ban. Dar-ar dracu’ în primar si în cei care l-au ales, cã eu nu l-am votat!”, se dãdea de ceasul mortii Marcela, sotia adulterã.

Primarul Poede are antecedente “sexuale”

“De ce credeti cã l-a pãrãsit sotia, dupã mai bine de 30 de ani de cãsnicie, de prea mult bine sau pentru cã se sãturase de aventurile actualului primar? A divortat de Poede anul trecut si i-a luat si casã, si tot. Primarul locuieste într-un bordei la marginea satului, nu are nici mãcar toaletã, stã mai mult pe la bãieti. La câte femei s-a dat, si câte familii a stricat, nici nu mai are curajul sã meargã pe jos prin comunã, doar cu masina primãriei, ca nu cumva sã-l ia la întrebãri vreun gospodar!”, declara supãrat un locuitor din Poienesti.

RÃZBUNARE

“Dacã ea m-a fãcut de rusine în tot satul, s-o fac si eu de rusine!”

“Dupã ce au crescut copiii, sotia mea mi-a fãcut numai necazuri, s-a apucat sã bea, mi-a vândut pe bãuturã si calul, si fânul, dar am iertat-o. Eu muncesc pe santier la Vaslui, îmi rup umerii la roabã sau cãrând materiale de constructii, iar acasã nu gãsesc nici de mâncare, nu-mi spalã hainele, si nu am parte nici de o vorbã bunã. Iar acum s-o gãsesc cu un alt bãrbat, si ce bãrbat, unul mai bãtrân cu mult ca mine? Dacã ea m-a fãcut de rusine în tot satul, s-o fac si eu de rusine, si pe ea, si pe primar, care s-a dat la femeia mea!”, era decis Ioan Costin, care a fãcut plângere la politie împotriva primarului, pentru tulburare de posesie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.