spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Șofer cu o mașină din Anglia, prins cu 150 km/h și drogat cu ketamină! (FOTO)

- Advertisement -
CU VITEZĂ… Un tânăr șofer într-o mașină englezească, zbura prea jos spre Bârlad, cu 150 km/h! Plus că era și drogat!

DROGAT ȘI VITEZOMAN… Pe drumul european DE 581, în zona kilometrului 97 – în comuna Costești, polițiștii vasluieni au surprins, cu aparatul radar, un autoturism, înmatriculat în Anglia, care se deplasa din direcția Crasna spre Bârlad, cu o viteză de 150 km/h. Mașina circula pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 70 km/h și era condusă de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Deleni, județul Vaslui. „Întrucât conducătorul depistat manifesta un comportament euforic, agitat, a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la ketamină. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat inspectorul principal de poliție, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Asta este un articol fals! Sper ca cititorii sa stie asta. Politia minte cu nerusinare, iar ziaristii nu verifica daca sunt dovezi solide. Foarte grav si urat ce faceti! Rusinos!

 2. Articolul dumneavoastră prezinta o perspectivă incompletă și subiectivă asupra evenimentului în cauză. Etichetarea tânărului ca „drogat” pe baza descoperirii urmelor de ketamină este prematură și nedreaptă. Este important să rețineți că probele biologice pot oferi doar informații limitate și nu reflectă întotdeauna cu precizie circumstanțele sau situația completă a individului.

  Într-un context mai larg, aș dori să vă informez că ketamina este utilizată în Marea Britanie ca anestezic la dentist, și nu doar ca substanță recreațională. Acest aspect ar trebui luat în considerare atunci când se discută despre prezența urmelor acestei substanțe în corpul unei persoane.

  Vă invit să vă imaginați emoțiile și teama pe care le resimte familia tânărului, în special mama sa, atunci când citește astfel de acuzații fără o bază solidă. Impactul emoțional al unui astfel de articol este considerabil și poate afecta în mod negativ imaginea și bunăstarea atât a persoanei vizate, cât și a celor din jurul său.

  Vă îndemn să vă reconsiderați poziția și să luați în considerare consecințele acestor cuvinte pentru toți cei implicați. Înțelegem că subiectele controversate pot atrage atenție, dar adevărul și echilibrul sunt esențiale în asigurarea unui mediu informațional corect și etic.

  Vă mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Sper că vom putea vedea o mai mare responsabilitate în prezentarea informațiilor și impactul pe care îl aveți asupra vieților noastre.

  Cu respect!

 3. VS,96,ELA o scoda gri brec sigur conduce mereu o femee an etate exact tot pe acolo spre rosiestii gara. Daca citeste rutiera ancerrcati saii faceți analiza de droguri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.