9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Șofer de taxi drogat cu 7 substanțe prins în trafic, la Baia Mare

- Advertisement -

Un șofer de taxi din Baia Mare a fost prins drogat la volan. Probele au arătat că șoferul a consumat 7 tipuri de droguri, însă el i-a acuzat pe polițiștii care l-au prins că au falsificat probele.

Bărbatul se afla pe bulevardul Traian din Baia Mare atunci când l-au oprit polițiștii. Șoferul făcea ride sharing, însă la momentul în care a fost oprit nu avea niciun client. Polițiștii au vrut să vadă dacă șoferul a consumat alcool, iar testul a avut rezultat negativ. Când polițiștii i-au spus că vor să-l testeze și pentru consumul de droguri, șoferul a spus inițial că vrea să-și cheme avocatul pentru a fi de față, însă ulterior a acceptat testul. Testul rapid a arătat rezultat pozitiv pentru patru substanțe, astfel că șoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. După examinarea lor, a reieșit că bărbatul consumase 7 tipuri de droguri. Bărbatul are dosar penal.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-sofer-de-taxi-drogat-cu-7-substante-prins-in-trafic-la-baia-mare-2232919

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.