Șofer drogat încercând să-i mituiască pe polițiști: Hai, mă, vă prinde bine caşcavalul ăsta

Un tânăr de 29 de ani a fost oprit în trafic, iar poliţiştii au observat că avea un comportament ciudat. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Tînărul a încercat să dea mită poliţiştilor craioveni.

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de 14 august. Când a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, tânărul vorbea incoerent şi avea un comportament ciudat. Imediat, poliţiştii şi-au dat seama că şoferul era drogat.

„Frate, să ne înţelegem. Am la mine 2.200 de lei, vă mai dau până la 7.000. Hai, mă, vă prinde bine caşcavalul ăsta”, le-a propus tânărul poliţiştilor.

Convins că oferta îi va fi acceptată, conducătorul auto a căzut cu uşurinţă în plasa poliţiştilor care şi-au anunţat superiorii că pot realiza un flagrant. La faţa locului, s-au deplasat şi ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, care au acţionat sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Tânărul a fost prins în timp ce oferea echipajului suma de 2.200 lei….https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/sofer-drogat-incercand-sa-i-mituiasca-pe-politisti-hai-ma-va-prinde-bine-cascavalul-asta–261527.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ