9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Şofer, pedepsit că a pulverizat spray lacrimogen în faţa altui şofer. Era să calce şi-un pieton

- Advertisement -

Poliţiştii au făcut verificări şi l-au depistat pe şoferul nervos în urma vizionării unei filmări care a fost făcută cu o cameră de bord, de către un alt participant la trafic.

Un şofer cu numere de Vrancea s-a răzbunat pe un alt participant la trafic într-o intersecţie din oraşul Iaşi, pulverizând spre acesta spray lacrimogen.

Şoferul nervos l-a depăşit pe cel care a căzut victimă, a oprit pentru un moment paralel cu acesta pe linia de tramvai şi i-a pulverizat spray lacrimogen, după care a mers mai departe, fără a acorda prioritate unui pieton care tocmai traversa pe trecere.

„Poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au efectuat verificări cu privire la conflictul dintre două persoane care a avut loc în trafic, în zona Metalurgiei din municipiul Iaşi, la data de 29 iunie. Astfel, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 24 ani, care i-a pulverizat spray iritant lacrimogen celuilalt şofer şi i-a adresat injurii. De asemenea, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui pieton”, a transmis IPJ Iaşi.

Citeste mai mult: adev.ro/rea74m

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.