2.1 C
Vaslui
29-nov.-2022

Șofer și pasager aproape de comă alcoolică într-un TAF, pe un drum public. Pasagerul a murit

- Advertisement -

Judecătoria Alba Iulia a respins un acord de recunoaștere a vinovăției încheiat de procuror cu un bărbat acuzat de trei infracțiuni rutiere: ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

B[rbatul (Ioan A.) din comuna Vințu de Jos a provocat un accident mortal, în 6 septembrie 2021, în timp ce conducea un TAF pe un drum public din satul Inuri. Victima a fost un tânăr de 24 de ani stătea pe scara din partea dreaptă a TAF-ului, iar pe un sector de drum în rampă s-a dezechilibrat și a căzut, vehiculul trecând cu roata din dreapta spate peste acesta.

Tânărul a murit aproape instantaneu. Ancheta ulterioară a arătat că șoferul avea având o îmbibație alcoolică de 1,73 g/l alcool pur în sânge la prima probă. De asemenea, victima avea o alcoolemie de 3,21 g/l alcool pur în sânge. Autorul accidentului a recunoscut integral faptele și a încheiat acordul cu procurorul pentru o pedeapsă de 2 ani 2 luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 3 ani…https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/sofer-si-pasager-aproape-de-coma-alcoolica-intr-un-2219429.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.