Soferi beti la volan, depistati de politisti pe drumurile din judet!

INCONSTIENTI…Imediat dupã ce au scãpat de starea de urgentã, mai multi soferi s-au îmbãtat de bucurie cã s-au ridicat restrictiile. Dupã ce au bãut bine, s-au urcat la volan! Dar politistii vigilenti aflati la datorie i-au prins si astfel din soferi au ajuns pietoni. „Politistii vasluieni efectueazã cercetãri fatã de mai multe persoane depistate pe drumurile publice ale judetului Vaslui, încãlcând prevederile legale în vigoare.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La data de 15 mai a.c., ora 18.41, politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe DC 1, pe raza comunei Zãpodeni, au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. Bãrbatul în vârstã de 36 de ani, din comuna Zãpodeni, judetul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice, faptã prevãzutã si pedepsitã de Codul Penal”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sofer din Bârlad cu alcoolemie de peste 3 la mie!

La data de 15 mai a.c., ora 18.51, politistii din cadrul Serviciului Rutier, aflati în exercitarea atributiilor pe DE581, pe raza localitãtii Simila, comuna Zorleni, au depistat un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. „Bãrbatul în vârstã de 48 de ani, din municipiul Bârlad, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice, faptã prevãzutã si pedepsitã de Codul Penal”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui

Inconstient beat la volan si în comuna Epureni

În aceeasi searã, la ora 21.39, politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni – Sectia 5 Politie Ruralã Murgeni, aflati în exercitarea atributiilor pe raza comunei Epureni, judetul Vaslui, au depistat în trafic o autoutilitarã înmatriculatã în judetul Vaslui, a cãrei conducãtor se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. Bãrbatul în vârstã de 58 de ani, din comuna Epureni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodatã, politistii au stabilit cã seria de sasiu înscrisã în certificatul de înmatriculare al autoturismului, nu corespunde cu seria de sasiu înscrisã pe caroseria autoutilitarei. „În cauzã a fost întocmit dosar de cercetare penalã, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice si punerea în circulatie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevãzute si pedepsite de Codul Penal.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Alcoolemie de infarct la un sofer din Husi!

În ziua de 16 mai a.c., ora 16.40, politistii din cadrul Politiei Municipiului Husi – Sectia 4 Politie Ruralã Husi, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe DC 33, pe raza comunei Stãnilesti, au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. Bãrbatul în vârstã de 43 de ani, din municipiul Husi, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. “În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice, faptã prevãzutã si pedepsitã de Codul Penal” a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Alti doi huseni prinsi în off-side, beti turtã la volan!

În seara de 16 mai a.c., ora 22.45, politistii Biroului Rutier Husi, aflati pe strada Calea Basarabiei din municipiul Husi, au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. Bãrbatul în vârstã de 44 de ani, din comuna Pãdureni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urmãtoarea noaptea, pe 17 mai a.c., ora 03.40, politistii Biroului de Ordine Publicã din cadrul Politiei Municipiului Husi, aflati pe strada Stefan cel Mare din localitate, au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, al cãrui conducãtor se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. Tânãrul în vârstã de 19 ani, din municipiul Husi, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În ambele cauze a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice, faptã prevãzutã si pedepsitã de Codul Penal.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ