Șoferi cu fițe și alcool în cap pe șoselele Vasluiului!

CONTROALE… Polițiștii au efectuat controale în trafic și mai mulți șoferi trași pe dreapta au fost prinși încălcând legile rutiere: unii erau băuți iar alții nu aveau permis.

TUPEU BUCOVINESC… Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare. Șoferi din Negrești, Pogana, Gura Humorului, au fost depistați conducând cu o alcoolemie care depășea cu mult limita legală. „Vedeta” de această dată este un bărbat de 42 de ani, din Gura Humorului, județul Suceava, care fost depistat, după o urmărire ca-n filme, încercând vigilența polițiștilor, deoarece a fost văzut schimbând locul la volan cu o femeie. Polițiștii au depistat la testare că bărbatul avea o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat și au constatat că acesta are și suspendat dreptul de a conduce vehicule, pentru o abatere la regimul rutier săvârșită în luna aprilie 2021.

Duminică, 25 aprilie a.c., ora 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești, aflați pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Negrești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, precizează Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fără numere de înmatriculare, beat la volan, fără permis și fără rușine pe drumul din Pogana!

Duminică, 25 aprilie a.c., ora 15:15, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, aflați pe un drum comunal din localitatea Bogești, comuna Pogana, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce nu avea aplicate numere de înmatriculare, condus de către un bărbat de 53 de ani, din sat/comuna Pogana. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul figura radiat din circulație din ianuarie 2018. Totodată, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice. <<În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”>> a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sucevean la volan, mai tupeist decât vasluienii fițoși! A încercat să-i păcălească pe polițiști.. fără succes!

Duminică, 25 aprilie a.c., ora 20:10, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați pe strada Călugăreni din Municipiul Vaslui, județul Vaslui, au surprins un autoturism înmatriculat în județul Suceava, care se deplasa spre municipiul Vaslui cu 127 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h. Echipajul de poliție rutieră a plecat în urmărirea autoturismului, ocazie cu care, în zona unui popas turistic, a observat vehiculul oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, iar conducătorul autoturismului a fost surprins coborând prin portiera din stânga față, ulterior ocupând locul pasagerului din dreapta. În momentul în care polițiștii au ajuns lângă autoturism, la volan se afla o persoană de genul feminin. Bărbatul de 42 de ani, din Gura Humorului, județul Suceava, a fost invitat la sediul poliției și a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule, pentru o abatere la regimul rutier săvârșită în luna aprilie 2021. <<În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere>>, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ