10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Şoferi drogaţi, printre care şi o braşoveancă de 33 de ani, prinşi drogaţi la volan în Azuga, în timpul unui festival organizat la baza pârtiei Sorica

- Advertisement -

Mai multe persoane, printre care şi o femeie în vârstă de 33 de ani, au fost prinse drogate la volan în timpul unei acţiuni a poliţiei rutiere pe DN1, organizată în weekend la Azuga, unde a avut loc un festival de muzică electronică.

Şoferiţa drogată era din Braşov şi a fost prinsă de poliţiştii de la rutieră sâmbătă seara, în jurul orei 23:00 pe strada Valea Azugii.

”Având în vedere comportamentul conducătoarei auto, aceasta a fost supusă testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova. Ulterior, femeia a fost condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Nu a fost nici pe departe singurul caz de acest fel descoperit pe drumurile din Prahova într-o singură noapte. Potrivit sursei citate a fost necesară testarea cu DrugTest de 28 de ori în seara de sâmbătă spre duminică, mai mulţi şoferi din diferite oraşe ale ţării având rezultat pozitiv.

Citeste mai mult: adev.ro/rdq07t

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.