23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Şoferiţă de 55 de ani, depistată cu o alcoolemie record. După ce a băut straşnic, a comis un accident

O şoferiţă care băuse peste măsură, a ignorat faptul că nu avea ce căuta la volan şi a fost protagonista unui accident. Testul efectuat a indicat o alcoolemie foarte mare.

Zilele de la sfârşitul săptămânii trecute nu au fost „liniştite“ pe şoselele judeţului Neamţ, poliţiştii fiind solicitaţi să efectueze cercetări în cazul unor accidente, care nu s-au soldat cu decese, ci doar cu răniţi şi pagube materiale. Verificările de rutină au dus şi la depistarea unor şoferi care nu avea ce căuta la volan, deoarece băuseră.

Au fost şapte astfel de cazuri, iar dintre ele iese în evidenţă cea a unei conducătoare auto, de 55 de ani. La ea a fost descoperită cea mai mare alcoolemie dintre toţi cei care erau „euforici“. Sâmbătă, un accident accident de circulaţie a avut loc în localitatea Ştefan cel Mare, el fiind anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 12:50.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce o femeie de 55 de ani, din Păstrăveni, conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, „urcându-şi“ maşina pe acostamentul înclinat al şoselei. Şoferiţa nu a suferit leziuni, accidental soldându-se doar cu pagube materiale.

Citeste mai mult: adev.ro/r9g6i2

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here