spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Şoferiţă din Neamţ prinsă conducând cu 81km/h peste limita de viteză. Cum au sancţionat-o poliţiştii

- Advertisement -

Poliţiştii din Neamţ au depistat o femeie, în timpul unei acţiuni care a vizat şoferii vitezomani, conducând cu viteză excesivă pe un drum din judeţ

Cadrele Serviciului Rutier de la Poliţia Neamţ au acţionat pentru prevenirea accidentelor provocate de viteza excesivă în cadrul unei misiuni care a avut loc în perioada 8 – 15 august. Pentru abaterile constatate, peste 800 de şoferi în culpă, au fost sancţionaţi, fiind reţinute 122 de permise de conducere şi fiind retrase 37 de certificate de înmatriculare.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat acţiunea ROADPOL-SPEED, pentru creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la traficul rutier şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Au fost aplicate 818 sancţiuni, dintre care 805 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice“, a transmis Poliţia Neamţ.

Dintre ele, 427 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru depăşiri neregulamentare, zece pentru conducere sub influenţa alcoolului, şapte pentru abateri săvârşite de pietoni, nouă pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor sau vehiculelor şi 331 pentru alte abateri.

Citeste mai mult: adev.ro/rgrpy3

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.