spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Șoferul de TIR care a evitat în ultima clipă o femeie de 90 de ani a primit o ”Diplomă de master”

- Advertisement -

Şoferul de TIR care a reuşit să evite în ultimul moment impactul cu o femeie de 90 de ani a fost chemat la sediul poliției din Buzău pentru a fi lăudat și premiat cu 500 de lei.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, bărbatul a primit felicitările agenților și o ”diplomă de master în condus defensiv”, pentru salvarea vieții unui pieton.

”De ce? Pentru a-i spune personal că suntem mândri de profesionalismul de care a dat dovadă, în timp ce conducea vehiculul, evitând o tragedie. La finalul săptămânii trecute, domnul Georgian Dinu, tranzita județul Galați, la volanul unui camion de mare tonaj, reușind să evite accidentarea unui pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.

„O conduită preventivă în trafic poate salva vieți!” – a fost precizarea domnului Georgian, șofer profesionist de aproape 18 ani, pentru colegii de breaslă” – se arată în mesajul poliției. …https://stirileprotv.ro/stiri/social/soferul-de-tir-care-a-evitat-in-ultima-clipa-o-femeie-de-90-de-ani-a-primit-o-diploma-de-master.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.