spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Șoferul șmecher și „zmeoaicele” care s-au răfuit cu un polițist, după gratii!

- Advertisement -
AGRESIVI… Șoferul și soția acestuia, dar și o altă femeie, au făcut un scandal monstru în stradă, l-au jignit și l-au lovit pe polițist și au aruncat cu pietre în autospecială.

DREPTATE… Distracția i-a costat libertatea, pe cei trei rromi din Murgeni care au sărit la bătaie la un polițist. Magdalena Constantin, Carmenica Tănase și Vijai Tănase au ajuns în arestul preventiv pentru 30 de zile! Tupeul incredibil de care au dat dovadă soții Tănase i-a lăsat pe cei zece copii ai lor fără părinți, astfel că de ei se vor ocupa acum reprezentanții Direcției de Protecție a Copilului. Vijai Tănase, în vârstă de 41 de ani, și cele două femei, Carmenica Tănase, în vârstă de 35, respectiv Magdalena Constantin, de 47 de ani, toți din Murgeni, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Faptele pentru care cei trei au ajuns în arestul preventiv au fost prezentate oficial de IPJ Vaslui:

„La data de 31 august 2021, orele 19.00, o patrulă de ordine publică, formată dintr-un polițist din cadrul Poliției Orașului Murgeni și un agent din cadrul Poliției Locale Murgeni, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Murgeni, a depistat și oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în străinătate (Republica Franceză), condus de către bărbatul de 41 de ani, în care se aflau și cele două femei. Bărbatul, care a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Cipru, a fost condus la sediul unității de poliție pentru efectuarea de verificări cu privire la documentele prezentate. În momentul în care i-a fost adus la cunoștință că urmează să fie sancționat contravențional pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto, urmând totodată a fi dispusă măsura complementară a ridicării plăcuțelor de înmatriculare, bărbatul a devenit violent verbal, manifestându-și dezaprobarea față de măsurile ce urmau a fi dispuse, după care s-a urcat la volanul autoturismului și, fără acordul agentului de poliție, a plecat. Polițistul a plecat cu autospeciala de poliție în urmărirea sa, reușind să îl intercepteze pe strada Dr. Emil Juvara, unde inculpatul a proferat amenințări și cuvinte jignitoare față de polițist, refuzând să se supună indicațiilor acestuia. Ulterior, în zonă au ajuns și cele două pasagere care l-au împiedicat pe polițist să dispună măsurile legale, l-au agresat (lovidu-l și trăgându-l de uniformă) și au proferat amenințări și injurii, atât față de acesta cât și față de polițistul local. Polițistul a folosit spray-ul iritant lacrimogen pentru stoparea acțiunilor celor trei persoane, ulterior acestea părăsind zona, nu înainte ca femeiea de 35 de ani să arunce cu pietre în autospeciala de poliție și să provoace mai multe distrugeri. În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fără milă! Părinții în arest preventiv direct, iar copiii la Protecția Copilului!

În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui (delegați să efectueze acte de urmărire penală în cauză) și a probatoriului administrat, în data de 1 septembrie, cele trei persoane de etnie rromă au fost prezentate pe 2 septembrie Judecătoriei Bârlad pentru dispunerea eliberării de mandate de arestare preventivă, lucru cu care judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a fost de acord. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2021 până la data de 01.10.2021, inclusiv, a inculpaților: 1. TĂNASE (fostă Stoica) CARMENICA, cu domiciliul în oraș Murgeni, cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj (victimă B.I.A), ultraj (victimă Ț.I.N), ultraj (IPJ); CONSTANTIN MAGDALENA, cu domiciliul în oraș Murgeni, cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor (trei fapte – n.r.) de ultraj și TĂNASE (fost Marin) VIJAI, cu domiciliul în oraș Murgeni, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor (trei fapte – n.r.) de ultraj. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru inculpații: Tănase (fostă Stoica) Carmenica; Constantin Magdalena și Tănase (fost Marin) Vijai. Dispune înștiințarea, de îndată, a Directiei Generale de Asistență Sociala și Protectie a Copilului Vaslui, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire privind pe copiii inculpaților Tănase (fost Marin) Vijai și Tănase ( fostă Stoica) Carmenica.”, este sentința dată de judecătorul de caz.  Sentința poate fi atacată cu apel în termen de 48 de ore de la înștiințare.

CITIȚI ȘI: Misiune extremă: polițist bătut cu simț de răspundere, cu poșetele în cap, de două femei din Murgeni!

 

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Eu îi cunosc în persoană și nu e așa cum spui tu omule, ei mergeau urgent la spital din cauza copilului a lui tanase vijai și Carmenica. copilul lor are probleme cu inima. și într-o zi la luat inima, și când se îndrepta spre spital merge cu o viteză cam mare. Un polițist l-au oprit tanase era disperat pentru copilul său dar polițistu l-au oprit și nici îl preocupa situația, în disperare tanase și carmenica lau bătut pe politist…… Așa că nu mai mănca rah*t că și polițiști din murgeni sunt corrupti voi faceți legea. Chiar dacă ne moare un copil nu trebuie să depășim limita de viteză. Din cauza unui politist ce nu vede cât de grava e situația.. și mie miar fi mare rușine sa scriu un jurnal despre doi sărmani abuzați de lege. Se vede ca nai ce să mai scrii frate. Dumnezeu și lumea ce știm ce sa întâmplat cu adevărat și șitm că mănânci rah*d … și plus de asta nu au făcut 30 de zile au vijai a făcut 1an și 8 săptămâni, și carmenica a făcu 1 an și 9 săptămâni și în ziua de azi e în inchisoare.. RUSINE ROMĂNIA

  2. acusica scapa –- o dau la pace ca la Bacesti . rromi si preotii au alte legi si alti judecatori .. de tipul bulibasei ..
    i si fac de cap fara rusine… dar… politistii chiar trebuie sa se ajunga direct in conflict cu asemenea persoane…. i l vezi , i l pozezi trimiti dupa ajutoare si.. i i ridici… atita minte le trebuie sa se rafuiasca singur cu …..pacat

      • Eu îi cunosc în persoană și nu e așa cum spui tu omule, ei mergeau urgent la spital din cauza copilului a lui tanase vijai și Carmenica. copilul lor are probleme cu inima. și într-o zi la luat inima, și când se îndrepta spre spital merge cu o viteză cam mare. Un polițist l-au oprit tanase era disperat pentru copilul său dar polițistu l-au oprit și nici îl preocupa situația, în disperare tanase și carmenica lau bătut pe politist…… Așa că nu mai mănca rah*t că și polițiști din murgeni sunt corrupti voi faceți legea. Chiar dacă ne moare un copil nu trebuie să depășim limita de viteză. Din cauza unui politist ce nu vede cât de grava e situația.. și mie miar fi mare rușine sa scriu un jurnal despre doi sărmani abuzați de lege. Se vede ca nai ce să mai scrii frate. Dumnezeu și lumea ce știm ce sa întâmplat cu adevărat și șitm că mănânci rah*d….. RUSINE ROMĂNIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.