spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Sofia Vicoveanca, ieșire necontrolată în timpul „Festivalului Haiducilor” de la Grințieș. „Hai, afară!”

- Advertisement -

Fără precedent! Sofia Vicoveanca a avut o ieșire necontrolată în timpul „Festivalului Haiducilor” de la Grințieș din cauza unui grup de copii. Micuții dansau în fața scenei pe care artista presta, iar în cele din urmă cântăreața a avut o ieșire nervoasă.

Numele Sofiei Vicoveanca reprezintă fară dar și poate un etalon al muzicii populare din România. Artista a reușit însă să își surprindă audiența într-un mod neplăcut la un eveniment la care a participat recent.

Sofia Vicoveanca, ieșire necontrolată în timpul „Festivalului Haiducilor”

Sofia Vicoveanca a făcut un gest necugetat și a reușit să atragă antipatia audienței. Potrivit informațiilor apărute în presă, artista a fost invitata să cante la „Festivalului Haiducilor” de la Grințieș, județul Neamț.

Aceasta a urcat pe scena și a făcut un adevărat spectacol cu repertoriul său. Toate bune și frumoase până la un moment dat când, spre finalul evenimentului, aceasta a dat-o în bară, atrăgând rapid criticile spectatorilor.

În timp ce interpreta una din melodiile sale, Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă la adresa unui grup de copii care au încins o horă în fața scenei.

Cântăreața s-a pierdut cu firea și le-a cerut acestora, pe un ton nepotrivit, să părăsească festivalul: „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, a strigat solista, după care a continuat să cânte.

VIDEO

Imediat după această reacție, publicul a intervenit și a început să o critice pe solistă.

„Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcăţi în costume populare, îndemnați de organizatori să danseze şi să întreţînă atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest! Cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa, că în acest clip?!”, a scris unul dintre spectatori pe rețelele de socializare. ….https://www.bzi.ro/sofia-vicoveanca-iesire-necontrolata-in-timpul-festivalului-haiducilor-de-la-grinties-hai-afara-4257362?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.