spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Sofia Vicoveanca, scuze pentru „ieşirea“ de la Festivalul Haiducilor. „A fost foarte urât din partea mea, recunosc“ VIDEO

- Advertisement -

La Festivalul Haiducilor de la Grinţieş, judeţul Neamţ, Sofia Vicoveanca a avut o ieşire nervoasă, ulterior cerându-şi scuze pentru cele petrecute.

Sofia Vicoveanca a fost protagonista unui incident nedorit la Festivalul Haiducilor de la Grinţieş, o lacalitate din Neamţ, situată la poalele masivului Ceahlău, acolo unde invitată de onoare, alături de Margareta Clipa, la manifestarea cultural- artistică. La un moment dat, chiar în timp ce evolua, artista a avut o ieşire nervoasă la adresa unor adolescenţi care încinseseră o horă în faţa scenei.    „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte. Cei cărora li s-a adresat au părăsit zona imediat, deşi, cel mai probabil, erau membrii unui grup folcloric şi încercau să facă atmosferă, antrenând spectatorii la dans. După ce a părut un filmuleţ cu solista răstindu-se, care i-a adus şi critici, artista şi-a cerut scuze, neputându-şi explica gestul.

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu ştiu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieşit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanţă. Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieşirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate“, a declarat Sofia Vicoveanca la postul Antena 3.

După difuzarea filmului pe reţelele de socializare, atituninea câtăreţei a stârnit comentarii, unii criticând-o, iar alţii au încercat să explice de ce a reacţionat aşa.

Citeste mai mult: adev.ro/qyg22i

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.