8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Soldat rus, despre problemele întâmpinate în Ucraina: Un sat prăpădit cu şapte străzi l-am luat în două luni şi jumătate. Dacă ne atacă SUA, suntem terminaţi

- Advertisement -

O conversaţie telefonică, în care un soldat rus se plânge prietenului său că nu vor învinge niciodată în războiul cu Ucraina şi că Federaţia Rusă, a fost publicată pe canalul de YouTube al consilierului Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gheraşcenko. În discuţie e menţionat ritmul lent al acţiunilor militare ruse din Ucraina.

Soldatul susţine că e convins că Vladimir Putin şi Serghei Şoigu (ministrul Apărării) nu ştiu ce se întâmplă pe front, menţionând că unul dintre comandanţii săi a fost concediat după ce a raportat superiorilor adevărul.

Soldatul îi mai mărturiseşte prietenului său că dacă ar putea i-ar executa pe toţi comandaţii săi, în condiţiile în care nu au tehnică militară şi un atac din partea SUA i-ar termina. Epoch Times România a redat întreg dialogul dintre cei doi

Prietenul soldatului rus: Ce zici, îi învingem, sau nu?

Soldat rus: „Pe naiba. Cine, noi? Noi nu învingem. Vai de capul nostru. Îţi povestesc mai detaliat când mă întorc. Sunt gata să demisionez chiar mâine. Sunt dezamăgit total de armata noastră (…)  Noi nu avem armată. Ştii cum luptăm noi? Cu ceea ce a rămas din cel de-al Doilea Război Mondial. Dar ucrainenii au de toate, tehnologii noi. La ei oamenii practic nu luptă. Pentru ei luptă tehnica, dar la noi e invers, tehnica nu luptă pentru că nu o avem sau e zdrobită. La noi oamenii sunt trimişi în prima linie şi aproape că nu au mai rămas, cel puţin în regimentul meu.

Citeste mai mult: adev.ro/rer0kv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.